I Iced Earth OP ⭐ 17y 16 yil once #1 Bence bu şekilde daha hoş olur diye düşünüyorum 🤔 Birdiğeri TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
.NET ⭐ 19y 16 yil once #2 Hiç de fena durmuyorlar aslında. [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 16 yil once #3 Bence şuanki daha göze batıyor daha güzel. 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 16 yil once #4 Hiç de fena durmuyorlar aslında.+1 Cok hosuma gitti.Ps; İlk mesajinda boyle bir oneride bulunman garip. Aramiza hos geldin. 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Iced Earth OP ⭐ 17y 16 yil once #5 Hiç de fena durmuyorlar aslında.+1 Cok hosuma gitti.Ps; İlk mesajinda boyle bir oneride bulunman garip. Aramiza hos geldin. 😘Thanks 😉 ama ilk mesajım değil 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 16 yil once #6 Degil derken? 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 16 yil once #7 Degil derken? 🙄eski üye olabilir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci ⭐ 17y 16 yil once #8 eski üyeliği var sanırsam.göze hoş duruyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Iced Earth OP ⭐ 17y 16 yil once #9 Thanks,Bitane daha deniyorum belki daha hoşunuza gidebilir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 16 yil once #10 Bence biraz daha koyu renkler kullanmalisin. Dikkat cekici. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Iced Earth OP ⭐ 17y 16 yil once #11 Önceki daha hoştu sadece kilitli olan biraz daha kırmızı olucak bence önceki daha güzeldi ama buda bi öneri TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Iced Earth OP ⭐ 17y 16 yil once #12 İtiraf ediyorum ikincisi berbat oldu 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #13 ilki hariç hepsi çok pert.güzel ben bile düşüncelere sardım konsept rengine daha uygun ama siyahta çok aileden oldu bee tabuları yıkmak gibi olacak hazır yeni alışmıştık geçiş dönemi zati zorlanmıştık 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil