Kısa bir süreliğine davetiyesiz satışa açılmış ürün. İlgilenenlere duyurulur.
Oneplus One Davetiyesiz Satışa Açıldı
· 5 Yanıt · 877 görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
Türkiyeden sipariş yok diye biliyorum
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bunu yazmak için geri dönmüştüm. Malesef yokmuş. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.
BU telefonu almamız mümkün değil mi bir şekilde ya..?
Türkiyeden sipariş yok diye biliyorum
Bunu yazmak için geri dönmüştüm. Malesef yokmuş. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.
Temet Nosce
⭐ 17y
Çine gidersin telefonu alır gelir gümrükte vergisini öder pasaporta yazdırır geçersin. Başka türlü alamazsın,veya avrupada bazı yerlerde satışı var tanıdıkların var ise araştırabilirsin
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Alıp satanlardan falan alabilirsin anca, ya da yurt dışından gelecek birine aldırtabilirsin gelirken getirir.
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiTürkiyeden sipariş yok diye biliyorum
Alıp satanlardan falan alabilirsin anca, ya da yurt dışından gelecek birine aldırtabilirsin gelirken getirir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
2018 Yeni Açıldı 1-99 Tr Tipi Emek Server, Yeni pvp emek server açıldı Caos2 Açıldı Gel Yerini Al Dün açıldı + 150 online Emek server Dell'den Studio One ailesine yeni üye;Studio One 19 Caos2 Açıldı Gel Yerini Al Dün açıldı + 150 online Emek server Enemymt2 Ws'Lik [Yeni Açıldı] [ Tarih:08.04.2014]'da Açıldı