Icerige atla
Extraloob

ÖNEMLİ sof moddaki sorunu cozdum arkadaslar ve calısıyor

· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Y
yagiz OP ⭐ 19y
arkadaslar butun sorun cilent teymiş ben bu cilenti kulandım Sro Loader Legen2 Çalısıyor. [GÜNCEL + TÜRKÇE] linkindeki cilenti kulandım ve su anda oyunu siro botla sof mod ile kasıyorum umarım yaralı olmusumdur herkese bol sun lu oyunlar dilerim Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil sorularınız için [email protected]
13 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Garip mucX mucX mucX

Clienti Atmadım Ama Yine Çalıştı Surprised
S
SimplyOne ⭐ 19y

arkadaslar butun sorun cilent teymiş ben bu cilenti kulandım Sro Loader Legen2 Çalısıyor. [GÜNCEL + TÜRKÇE] linkindeki cilenti kulandım ve su anda oyunu siro botla sof mod ile kasıyorum umarım yaralı olmusumdur herkese bol sun lu oyunlar dilerim Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

HeLaL SaNa Evil or Very Mad Evil or Very Mad :?!!!
S
sinan__ ⭐ 19y
helal sana valla ama ben denıyınce auto tranıng aktıf degıl nıye acaba Rolling Eyes
H
arkadaşım helal sana dediğin client gerçekten çalışıyor emeğe saygı teşekkürler
B
kardes süpersin ya valla emegine sağlık çalışıoOoOoOooo:)^?!)(^)=:) süpersin kardess Twisted Evil
Y
yagiz OP ⭐ 19y

helal sana valla ama ben denıyınce auto tranıng aktıf degıl nıye acaba Rolling Eyes

kardes sro klasorunun içine bot diye bir dosya acıcaksın botu oaraya atıp oarada kuracaksın yoksa calısmaz ok basarılar
S
sinan__ ⭐ 19y
tamam kardes calıstırdım ellerıne saglık cok sagol ılgılerın ıcın
Wink
Y
yagiz OP ⭐ 19y

tamam kardes calıstırdım ellerıne saglık cok sagol ılgılerın ıcın
Wink

önemli degil arkadasım
Y
yagiz OP ⭐ 19y

http://down.botsmall.com/iSRObot/E1.139sro_client.rar

iste clıent bu 25 aralık sm dekı clıent yerıne bunu kullanın aynısı calsıo.

link koymayı bilmedigim için koyamamıstım saolasın arkadasım Very Happy
_
tum lınklerı verırımsın
A
saol

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: