Global Modlarimizdan birisinin sifresi bir yanlislik sonucunda bir serefsizin eline dusmustur... Kendini hacker zanneden bu lamer bize zarar verdigini sanmis... Lakin hersey tarafimca kontrol altina alinmistir... Boyle lamerlere alet olmayin... Aklinizi devsirin...
Admin
Jesuswan...
Onemli Duyuru...
· 43 Yanıt · 6.5K görüntüleme 0 okuyor
43 Yanıt
Ewt abi gereken yapıLdı ...
Kendi hacker zanneden densiz Pc kullanmayı bilmiyo .
YıLbaşı kutlamaLarına dewam santam
Kendi hacker zanneden densiz Pc kullanmayı bilmiyo .
YıLbaşı kutlamaLarına dewam santam
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
abi bence global yap
sifresi giden Glob mod kim ? zardock mu
gecms olsn neyseki zarar veremeden engellendi eylem extraokk santam
gecms olsn neyseki zarar veremeden engellendi eylem extraokk santam
[ek #12654]
şaşırdım bi annoluyo diye durmak YOk eğlenceye devam...gecelere akıyoruzz
santam santam santam santam santam santam santam santam santam santam
santam santam santam santam santam santam santam santam santam santam
Beyler korkmaya gerek yok şfire açığı vardı densizin biride bundan istifade az şımardı ...
Şuan herşey yoLunda eğlenmeye dewam headbang2ft9
Şuan herşey yoLunda eğlenmeye dewam headbang2ft9
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
Böyle İnsanlar Bize En Ufak Bile Bir zarar veremez..Siz keyfinize bakın Bu guzel Gunun tadını Çıkartın.. Wink
Ya çok merak ettim söyleyin kimindi, bu arda geçmiş olsun...
Ewt Bencede ARkadaşlar Exclamation
Beyler N0N-STOP-Durmak yok beyler hadi hadi daha geceye ne kalmış şurda 2-3 saat sonra yeni yıla girecez bırakın bunları şimdi eğlenme zamanı.. Cool
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !saolun birimize bisi olmadan durduruldu adi pislik allahtan fark ettiniz elinize salık extraokk santam ii noaller santam
boyle site hayınlerını ***-**** yapmak lazım..
abi bide lütfen banada bi imza ve avatar koyun yaaa
abi bide lütfen banada bi imza ve avatar koyun yaaa
U
Unstopable
⭐ 19y
Saolun arkadaşlar 😊 oda benim accountumu banlamıştı. Iyi yıllar.
Neden Özellikle Senin Banladı Bu Sitede Kaç Bin Tane Üye Var ? Confused Confused Confused
U
Unstopable
⭐ 19y
Neden Özellikle Senin Banladı Bu Sitede Kaç Bin Tane Üye Var ? Confused Confused Confused
salla boşver 😊
onu düzenle bosVeR yaz ^^
nese böle zeka geriliği çeken insanlarda var demekki yani ne akla hizmet edipde zarar vermeye çalışırlar anlamam kardeş kardeş yaşamak dururken Cool
nese böle zeka geriliği çeken insanlarda var demekki yani ne akla hizmet edipde zarar vermeye çalışırlar anlamam kardeş kardeş yaşamak dururken Cool
F
fox89hakan
⭐ 19y
Her nerde yasanıyor yada yasatılıyorsa bu ıpnelrı bızım almıze dusurenı *** baska bısey yook Very Happy extrabeer ic keyfıen bak
U
Unstopable
⭐ 19y
onu düzenle bosVeR yaz ^^
dalarım sana taktınız çarın adına Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Sorun halledilmiş güzel ama koca YILBAŞI topici ortadan kaybolmuş.Okadarda dansöz getirmiştim topice
türk internet dünyası çok zor durumda.cs oynamayı bilmeyip wall yapan ve ben kralım diyen.
msn den uyduruk programlarla çocukları hacklemeye çalışan.klavye de m tuşu nerde onu bilmeyen adamlar.ben hackerim seni hacklerim vb. şeyler sölemesi çok kötü.önlem alınmalı.
msn den uyduruk programlarla çocukları hacklemeye çalışan.klavye de m tuşu nerde onu bilmeyen adamlar.ben hackerim seni hacklerim vb. şeyler sölemesi çok kötü.önlem alınmalı.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap