[uyari]Değerli müşterimiz, 17 Aralık 2010 itirabiryle yurtiçi her yöne kısa mesaj gönderme ücreti 50 Kuruş olarak değişecektir.[/uyari]
Saygılarımızla;

Special thx to Flexi
Special thx to Flexi
[uyari]Değerli müşterimiz, 17 Aralık 2010 itirabiryle yurtiçi her yöne kısa mesaj gönderme ücreti 50 Kuruş olarak değişecektir.[/uyari]
Saygılarımızla;
Special thx to FlexiVODOFONE KONTORLU KULLANIYORDUM ŞEYTANA UYDUM VE YAKLASIK 2 AY ONCE TURKCELL FATURALIYA GECTIM.NESE 600 DAKIKA HER YONE vsvs AY SONUNDA GELEN FATURAM 150.70 TL HALA TELEFONUMDA SAKLIDIR MESAJI:) Turkcell Yıllardır Bu ULKEDEN parayı ac gozlulukle goturuyor ve dahada goturecek gıbı.
Special thx to FlexiVODOFONE KONTORLU KULLANIYORDUM ŞEYTANA UYDUM VE YAKLASIK 2 AY ONCE TURKCELL FATURALIYA GECTIM.NESE 600 DAKIKA HER YONE vsvs AY SONUNDA GELEN FATURAM 150.70 TL HALA TELEFONUMDA SAKLIDIR MESAJI:) Turkcell Yıllardır Bu ULKEDEN parayı ac gozlulukle goturuyor ve dahada goturecek gıbı.
Vodafone are Best. 😗
ps: Bende bir türkcell kullanıcısıyım fakat mecburi, etrafımdaki herkes Türkcell olduğu için (ailem dahil) Vodafone olsam iletişimim kesilir.
Yaralı styleİşe bak arkadaş harbi bize çok yükleniyorlar gerci sms yapıyorumda sanırım sms fiyatlarında oynama yok ?
Bedava sms yapmazsan server veriyorsun mesaja server !
Special thx to FlexiYanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap