Icerige atla
Extraloob

ÖNEMLİ BİLDİRİ: TURKCELL MESAJ ÜCRETİ

· 44 Yanıt · 7.5K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

[uyari]Değerli müşterimiz, 17 Aralık 2010 itirabiryle yurtiçi her yöne kısa mesaj gönderme ücreti 50 Kuruş olarak değişecektir.[/uyari]

Saygılarımızla;

Special thx to Flexi
44 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
Önceden ne kadardı ki?
A
Addicted ⭐ 19y
indirimmi bindirimmi 😆 + 10 bin mesaj kalkıcakmı ?
H
Banada şimdi mesaj geldi.Bi kerede size hediye tl verdik diye mesaj atsalar şaşıcam hep zam oldugunda mesaj atıyor bu Türkcell 😁
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
@Advance

Önceden 40 Kuruş idi.

@emre

Hayır.
Special thx to Flexi
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

[uyari]Değerli müşterimiz, 17 Aralık 2010 itirabiryle yurtiçi her yöne kısa mesaj gönderme ücreti 50 Kuruş olarak değişecektir.[/uyari]

Saygılarımızla;

/Güncel.
Special thx to Flexi
M
Mirage ⭐ 19y
/Ufak bir düzenleme 😘
S
Sacrifices ⭐ 16y
banada 40 kr olacaktır diyolar
R
Religion ⭐ 16y
GencTarifede Heryöne 5000 var . En mantıklısı o bence
H
hanry006 ⭐ 16y
VODOFONE KONTORLU KULLANIYORDUM ŞEYTANA UYDUM VE YAKLASIK 2 AY ONCE TURKCELL FATURALIYA GECTIM.NESE 600 DAKIKA HER YONE vsvs AY SONUNDA GELEN FATURAM 150.70 TL HALA TELEFONUMDA SAKLIDIR MESAJI:) Turkcell Yıllardır Bu ULKEDEN parayı ac gozlulukle goturuyor ve dahada goturecek gıbı.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
VODOFONE KONTORLU KULLANIYORDUM ŞEYTANA UYDUM VE YAKLASIK 2 AY ONCE TURKCELL FATURALIYA GECTIM.NESE 600 DAKIKA HER YONE vsvs AY SONUNDA GELEN FATURAM 150.70 TL HALA TELEFONUMDA SAKLIDIR MESAJI:) Turkcell Yıllardır Bu ULKEDEN parayı ac gozlulukle goturuyor ve dahada goturecek gıbı.

Vodafone are Best. 😗

ps: Bende bir türkcell kullanıcısıyım fakat mecburi, etrafımdaki herkes Türkcell olduğu için (ailem dahil) Vodafone olsam iletişimim kesilir.
Special thx to Flexi
H
hanry006 ⭐ 16y

Vodafone are Best. 😗

ps: Bende bir türkcell kullanıcısıyım fakat mecburi, etrafımdaki herkes Türkcell olduğu için (ailem dahil) Vodafone olsam iletişimim kesilir.

Aynı Nedenden Öturu Gectım ama Bu kazıgı unutmam sin:

PS:Allahtan Kredi KArtı geldıde Caktırmadan Ödedım 🕵️
B
Belarj ⭐ 17y
Avea'da 10 dakikası 50 kurus
Turkcell'de 10 Dakıkası 50 kurus

da Arkadas ben hiç 2 dakikadan uzun konusmadım ki hayatım boyunca kendimi devamlı kazıklanmış hissediyorum [horny21
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Turkcell kullanılacak gibi değil de işte 96dan beri kullanıyoruz, lakin 50 kuruş acayip pahalı bir fiyat ölsem mesaj atmam makara:
E
eagle1016 ⭐ 19y
avealı olduğumdan problem yok 😄
H
hanry006 ⭐ 16y
Türkcell Vodofone ve Avea nın kampanyalarından sonra Tuttugunu Öper Duruma Gecti Bizaat Öpüldüm summer4:
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
İşe bak arkadaş harbi bize çok yükleniyorlar gerci sms yapıyorumda sanırım sms fiyatlarında oynama yok ?
Yaralı style
H
hanry006 ⭐ 16y
İşe bak arkadaş harbi bize çok yükleniyorlar gerci sms yapıyorumda sanırım sms fiyatlarında oynama yok ?

Kampanyalarda bi artış yapılacaktır. kanımca ☕
R
Rochas ⭐ 16y
Bedava sms yapmazsan server veriyorsun mesaja server !
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bedava sms yapmazsan server veriyorsun mesaja server !

servet olmasın sakın ? adam aklını sroyla bozmuş arkadaş makara: makara: makara: 😜 😘
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: