Icerige atla
Extraloob

Önemli Bi Sorun

· 11 Yanıt · 1.9K görüntüleme
S
sfr OP ⭐ 19y
Öncelikle Merhaba Yeri Burası Degil Ama En Çok Buraya Bakıldıgı İçin Konuyu Buraya Açtım...

Ben Downhangda Lvl Kasıyorum Towna Girdigimde Oyundan Atıyor Ve Diger PCme Giriyorum Ondada Atıyor Ve Çok Yaratıgn Olduyu Yerdede Atıyor.Sorun Nedir Bilen Varsa Yazabilirmi Ltfn Downhangda Kaldı Arkadaşlarımdada Oyun Herzaman Atıyor

Şimdiden Sagolun...
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ekran kartı driver ve directx 9.0c update edersen muhtemelen bir sorun kalmaz.
S
sfr OP ⭐ 19y

ekran kartı driver ve directx 9.0c update edersen muhtemelen bir sorun kalmaz.

Diyosunda diretx i yükledim ama driver arıyorum gerçek sitesinden ekran kartıtnın 3 download çıktı 3ünüde indiriyorum tek link olsa içim rahat etcek ekran kartına bişe olmas inş Sad
S
sfr OP ⭐ 19y
Benim Pcnin Driverini Bulmama Yardımcı Olursanız Sevinirim ::

LEADTEK Winfast A180B T | GeForce4 MX4000-8X /128MB
S
S1LenCe ⭐ 19y
Bilgisayarının sen oyuna girdiğinde oyun içi belli yerlerinde (town - kalabalık yerler - hunterlik ) makinanın ön belleğinde yer kalmıyordur.yani ekran kartın yetersiz kalıyor.(kanımca) böyle durumlarda bilgisayar makinada bu soruna neden olan programa son verir.Makinanı biraz daha güçlendirmeni tavsiye ederim.
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y

tıkla bakam
burda varmı bak bi
S
sfr OP ⭐ 19y

tıkla bakam
burda varmı bak bi

Kanka Baktım Orda Site Var Ama ORda 3 Download Var 2si Kullanılıyo Yaptım Ginede Atıyo Nedense Aynı Pc Özelliklerine Sahip Arkadaşmda Atmıyo Nedense Sad

Bilgisayarının sen oyuna girdiğinde oyun içi belli yerlerinde (town - kalabalık yerler - hunterlik ) makinanın ön belleğinde yer kalmıyordur.yani ekran kartın yetersiz kalıyor.(kanımca) böyle durumlarda bilgisayar makinada bu soruna neden olan programa son verir.Makinanı biraz daha güçlendirmeni tavsiye ederim.

Önceki Sroda Avrupa Cahrları Yokken Atmazdı Neden Böyle Oluyor Mecbur Yeni Ekran Kartı 256 Sad
R
renklibere ⭐ 19y
arkadaşım aynı sorun bendede var ve ben bunun onü şu şekilde çıkıyorum

ctrl+alt+del sro-clientin üztüne gelip sağ tuşla aç ve orda bağlaştırma ayarları var orda cpu listesi çıkacak karşına cpu-0 ve cpu-1 işaretli olacak cpu-0 kapat böyle devam edersen sorun ortadan kalkıyor her oyuna girdiğinde bunu yaparsan işe yarayacaktır sebebini sorma bende bilmiyorum neden bunu yapınca düzeliyor yada neye yarıyor bi abim söledi oldu ve sorun kalmadı iyi kasmalar
S
sfr OP ⭐ 19y

arkadaşım aynı sorun bendede var ve ben bunun onü şu şekilde çıkıyorum

ctrl+alt+del sro-clientin üztüne gelip sağ tuşla aç ve orda bağlaştırma ayarları var orda cpu listesi çıkacak karşına cpu-0 ve cpu-1 işaretli olacak cpu-0 kapat böyle devam edersen sorun ortadan kalkıyor her oyuna girdiğinde bunu yaparsan işe yarayacaktır sebebini sorma bende bilmiyorum neden bunu yapınca düzeliyor yada neye yarıyor bi abim söledi oldu ve sorun kalmadı iyi kasmalar

Onu Yazcak Vakit Olmuyo Girdigim Gibi Oyundan Atıyor Sad
7
74_golge ⭐ 19y
Arkadaşım senin sorununa benzer bende sorun yaşadım. Bende şehire dönünde oyundan atıyordu. Bu sorunu botta işaretlediğim bir yer yüzünde yaşadım.

"Bağlantı kesilince şehre dön" işaretleyince şehire dönünce oyunda çıkıyor yada atıyordu...

-Resim Silinmiş.

Belki yardımcı olur diye yazdım Surprised
S
sfr OP ⭐ 19y

Arkadaşım senin sorununa benzer bende sorun yaşadım. Bende şehire dönünde oyundan atıyordu. Bu sorunu botta işaretlediğim bir yer yüzünde yaşadım.

"Bağlantı kesilince şehre dön" işaretleyince şehire dönünce oyunda çıkıyor yada atıyordu...

-Resim Silinmiş.

Belki yardımcı olur diye yazdım Surprised

Teşekkür Ederim Ama Olmuyor Sad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: