Icerige atla
Extraloob

Onemli !!

· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme
R
Reasd OP ⭐ 16y
Herkeze iyi günler eski accountum Truth hacklendikten sonra ban yedim okan abiyle konusmustum ama daha sonra ulasşamadım yeni account actım tek istedigim bosuna emek harcamış olmamamk o accountumun unban olması ben gerizekalılar gibi girip kufur saydıracak biri degilim brdan kime kinim olabilir bir forum sitesi için eski accountum acılırsa cok sevinirim sevgililer Alihan
18 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
ıpban güvenlik açısından açılır exl ailesi bu siteye üye olan kimseyi hor görmez bu acc devam ediniz lütfen bir aile ise ha o acc ha bu fark etmez ok ^^ ❤️
.NET
.NET ⭐ 19y
alihan? ne olduğunu anlat.
[F New]Solo Gitarist
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Herkeze iyi günler eski accountum Truth hacklendikten sonra ban yedim okan abiyle konusmustum ama daha sonra ulasşamadım yeni account actım tek istedigim bosuna emek harcamış olmamamk o accountumun unban olması ben gerizekalılar gibi girip kufur saydıracak biri degilim brdan kime kinim olabilir bir forum sitesi için eski accountum acılırsa cok sevinirim sevgililer Alihan

bu mesajı yazan truth olamaz o bu kadar varoş değildi ki bu kadar varoşsa .iktir et açılmasın böyle takıl ☕
R
Reasd OP ⭐ 16y
okan abi konu varoşluk degil tatilden yeni geldim belki o kafayla yazdım 😄 sadece bilinki yani onları ben yazmadım bu acountda devam ederim ama adımı Truth yaparsanız memun olurum
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
kaanbilge'yi tanıyor musun ?
I
Infinity ⭐ 18y
şuanda alihanla konuşuyorum kendisiymiş.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
şuanda alihanla konuşuyorum kendisiymiş.

🤔
R
Reasd OP ⭐ 16y
bir karar verildimi
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
kaanbilge'yi tanıyor musun ?
R
Reasd OP ⭐ 16y
tanımıorm bunu alihan olup olmadıgım icin soruyorsanız orjinal msn veya face'den iletişime geçebilirsin
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
nasıl tanımıyorsun aynı ip'den kaanbilge adlı üye giriş yapmış daha önce ?
R
Reasd OP ⭐ 16y
oyle biseyin olması ne yazıkkı imkansız açtıgım ipden baska biri giremez bu bilgisayardan birtek ben girdim Truth ve bu zaten o zamandan sonra başka bsy ne actım ne yaptım o şekilde saçma bir nickte kullanmam ztn okan abi dogum gununde seni rahatsız etmek istemiorm ama bu knuyu halledersek cok sevinicem
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
girmişsin arkadaşım ben söylemiyorum sistem böyle diyor ?
R
Reasd OP ⭐ 16y
sen sisteme iyici bak o zaman ne diyim ben sana sana yalan soliyecek halim yok girmedim diyosam girmedim
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
@Reasd,

kuzum aç bir üyelik onunla takıl ok canımcım.
R
Reasd OP ⭐ 16y
okan abi bazen anlamıyorum ben yokken biri hesabımdan bişeyler yazmış ve haberim yokken hacklendim hesabım geri acılmıyor
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bizde seni hiç anlayamıyoruz, truth asil adamdı böyle salak sepet yazı yazmaz.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: