arkadaşlar bu onbux,iibux,vcbux falan filan dan para kazanan varmı? ben başlayalı 1 ay oldu boşuna tıklamayalm böyle birşey yoksa ilgili arkadaşlar cevap yazabilirlerse cok sevinirim şimdiden sağolun
onbuxtan para kazananlar içeri
· 8 Yanıt · 934 görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Bildigim kadariyla evet Veriyor Paralari...
sende yapıyormusun onbux netice alabildin mi yada hesabına para aktaran bir arkadaş burdan para aktarma bilgilerini paypaldan falan gösterebilirmi gözle görmeyince beynim inanmıyorda 🤔
sende yapıyormusun onbux netice alabildin mi yada hesabına para aktaran bir arkadaş burdan para aktarma bilgilerini paypaldan falan gösterebilirmi gözle görmeyince beynim inanmıyorda 🤔
Kazanıcağın miktar çok büyük olmaz 2$ 5$ belki . Çünkü kiraladığınız üyeler genelde bot oluyor 2-3 reklam maksimum tıklıyorlar. Şuan 10 Üyem var günde 20 tıklamayı geçmiyor . Premium üye olmaya zorluyorlar anlıyacağın. 😊
anladım bendede 10 işci var dediğin gibi 20 tık yapıyorlar ama merak ettiğim gercekten para hesabına geliyormu bu görsel olarak kanıtlayabilirmisin
bu arada caffeine gurubundan üye oldum bende iibux vcbux a tılamaya devam ediyorum ama gercek olmadığını anladığımda bırakıcam ama ilşallah gercekten yatırıyorlardır parayı 🤔
bu arada caffeine gurubundan üye oldum bende iibux vcbux a tılamaya devam ediyorum ama gercek olmadığını anladığımda bırakıcam ama ilşallah gercekten yatırıyorlardır parayı 🤔
E
ErcanDinsel
⭐ 16y
Gidin iş arayın ya 5 dolardan kim zengin olmuş. 😜
R
Rocky Balboa
⭐ 17y
edit
onbux ve vcbux para vermediği için kapanmış herkesin haberi olsun başka önerebileceğiniz reklam tıklayarak para kazanılan site varmı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap