Icerige atla
Extraloob

Onay penceresi çıkıyor

· 21 Yanıt · 25K görüntüleme
Y
yazıcızade OP ⭐ 9y
Selamunaleykum,

Arkadaşlar oyun için yeni üyelik açtım xian serverına girmek istediğim vakit karşıma bu onay penceresi çıkıyor. Joymax üzerinden yapılması gereken aktifleştirmeyi yaptım ama dahala devam ediyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?

res1.png

res.png

Yapmam gereken başka işlem var mı?
Dosyalar (2)
21 Yanıt
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Onay penceresi değil bu sırada 143 kişi var diyor
Y
yazıcızade OP ⭐ 9y
Onay penceresi değil bu sırada 143 kişi var diyor

Nasıl yani beklemem mi gerekiyor? 😊
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Nasıl yani beklemem mi gerekiyor? :)

Evet 32 dk diyor 5-6 dk gecikme olabilir
Y
yazıcızade OP ⭐ 9y
Evet 32 dk diyor 5-6 dk gecikme olabilir

Bir sorum daha olacak. JPlanet ile giriş yapılırsa bir farkı var mı?
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Bir sorum daha olacak. JPlanet ile giriş yapılırsa bir farkı var mı?

1-9 dg +5 sun silah +100k sp veriyor jc planet 😊
Y
yazıcızade OP ⭐ 9y
1-9 dg +5 sun silah +100k sp veriyor jc planet :)

O zaman şu girişi JC Planet ile yapayım dur. :)) Teşekkür ederim yardımın için.. 😊
Hurley
Hurley ⭐ 13y
O zaman şu girişi JC Planet ile yapayım dur. :)) Teşekkür ederim yardımın için.. :)

Önemli değil iyi oyunlar 😊
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Vay be ne kadar geliştirmişler giriş sistemini.Sadece enter'a basarak saatlerce beklediğimizi hatırlarım.
Flexi
Flexi ⭐ 14y
kod yaz olmasın bekle server crowded 😄
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Vay be ne kadar geliştirmişler giriş sistemini.Sadece enter'a basarak saatlerce beklediğimizi hatırlarım.

Entera kağıt sıkıştırıp salondan pc nin sesi dinlerdim 😄 😄 ses kesildiğinde oyuna gırıyordu seviniyordum 😄 Sjsro'du galiba 😄
Burak Yoğun
Selamunaleykum,

Arkadaşlar oyun için yeni üyelik açtım xian serverına girmek istediğim vakit karşıma bu onay penceresi çıkıyor. Joymax üzerinden yapılması gereken aktifleştirmeyi yaptım ama dahala devam ediyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Yapmam gereken başka işlem var mı?

Burada server dolu olduğu için bekletiyor eğer beklemek istemiyorsan 13 silke 4 saat için tek tıkta girmeyi alabilirsin.

Dediğim de şu;
Y
yazıcızade OP ⭐ 9y

kod yaz olmasın bekle server crowded :D

Entera kağıt sıkıştırıp salondan pc nin sesi dinlerdim 😄 😄 ses kesildiğinde oyuna gırıyordu seviniyordum 😄 Sjsro'du galiba :D

En son 5-6 sene önce Eldorado serverında oynamıştım. 100 Level zamanında bırakmıştım. Özledim oyunu ve tekrar başladım baya değişmiş. 😊
Hurley
Hurley ⭐ 13y
En son 5-6 sene önce Eldorado serverında oynamıştım. 100 Level zamanında bırakmıştım. Özledim oyunu ve tekrar başladım baya değişmiş. :)

private serverlarda oynasan daha çok eğlenirsin 😄
ExcI
ExcI ⭐ 10y
@BurakYogun
en son 3 ayda bir 300 silk yükleyince bir buff veriordu tek atabiliyorsun oyuna 3 ay. o geçerlimi hâLâ
.
. ⭐ 10y
@BurakYogun
en son 3 ayda bir 300 silk yükleyince bir buff veriordu tek atabiliyorsun oyuna 3 ay. o geçerlimi hâLâ

6 ay önce aktifti söylemiş olduğun şey. Fakat yükleyince değil harcayinca veriyor.
Burak Yoğun
@BurakYogun

Geçerli ama yüklemek yetmiyor harcaman gerekiyor.. Ama şu tek atma olayını bilmiyorum isroda son seviyede çarlarım 130 kasıcak bir yanı kalmadığı için sro-r de bu bufflar şarj sistemindeki süre sayacını pasifleştiriyor ve buff durduğu sürece sınırsız kasabiliyorsunn.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
en iyi harcama yöntemi Max enchanger ben öyle yapıyorsun heme GOLD a dönüşüyorr +15 peşinde ler tavsiyee kg
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Bi giriyim dedim de oyun kendisi deniyor mu anlayamadım onay penceresi çıkınca cancel stand by'a basıp tekrar mı bağlan demem lazım bilgisi olan?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: