Icerige atla
Extraloob

Ön sayfayı bitirdim! Nasıl olmuş?

· 35 Yanıt · 4.2K görüntüleme
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.
(Önizleme)

Daha önce ön sayfa yaparım demiştim, ben dediğimi yaparım. Aşağıdaki gibi bişey hazırladım forum ile de uyumlu olması için her şeyi değiştirilecek zaten reklamlar falan. Download linkini Extra'ya PM olarak attım umarım hepiniz beğenirsiniz Extra da beğenir belki editleyip koyar giriş sayfasına çok sevinirim. Razz Ne düşünüyorsunuz sayfa hakkında yorumlar gelsin bakalım.
35 Yanıt
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Harika Olmus extraokk
P
Pennywise ⭐ 19y
şuankinden daha güzel Very Happy
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Daha güzeli yapılabilirdi zaten fazla kasmadım inşallah tırtım.net olmaz extra. Mr. Green
P
Piglet ⭐ 19y
Harika olmuş. Kesinlikle değişilmeli yani.
3
3nToX ⭐ 19y
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tamamdır bunun üzerinde oynamalar yapıp haftasonu yeniliyorum lakin üzerinde bence çalış renkler pek güzel durmuyor gri border yap bence beyaza kayan hoş haftasonuna kadar uğraşamazsan ben ilgilenir hallederim.
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

tamamdır bunun üzerinde oynamalar yapıp haftasonu yeniliyorum lakin üzerinde bence çalış renkler pek güzel durmuyor gri border yap bence beyaza kayan hoş haftasonuna kadar uğraşamazsan ben ilgilenir hallederim.

Ok düzenliyorum madem beğendin! extrabeer
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bütün linkleri kafana göre koy bakalım hangi önemli linkleri koyacaksın ve ayrıca devoyun.com bannerınıda bir yere monte et ve sponsor bölüm gibi alta bir bölüm daha aç oraya da ufak bannerlar alırız belki ileride...
J
Jigsaw OP ⭐ 19y

bütün linkleri kafana göre koy bakalım hangi önemli linkleri koyacaksın ve ayrıca devoyun.com bannerınıda bir yere monte et ve sponsor bölüm gibi alta bir bölüm daha aç oraya da ufak bannerlar alırız belki ileride...

Okey dokey! Rolling Eyes
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y
O yeni server tavsiyesi kısmı olmasa daha güzel olur bence.
Ayrıca diğer kısmı da şöyle değiştirsen süppo olur extraokk

" Ücretsiz bot programları ve kullanımlarının resimli anlatımları , element toplama programları,guild-union logoları , her çeşit karakter yapılandırma rehberleri , oyun haritaları - görevler ve silkroad ile ilgili aklınıza gelebilecek herşey sitemizde mevcuttur."
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Çok Güzel Olmuş =) Linklerden Birisine Bedava Botu Koyarsanız Dahada Güzel Olur =)
P
pfffffff ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.
(Önizleme)

Daha önce ön sayfa yaparım demiştim, ben dediğimi yaparım. Aşağıdaki gibi bişey hazırladım forum ile de uyumlu olması için her şeyi değiştirilecek zaten reklamlar falan. Download linkini Extra'ya PM olarak attım umarım hepiniz beğenirsiniz Extra da beğenir belki editleyip koyar giriş sayfasına çok sevinirim. Razz Ne düşünüyorsunuz sayfa hakkında yorumlar gelsin bakalım.

eline emeğine sağlık çok çok çok güzel olmuş ama
bizim yeni logo bannerimiz var eski banner yerine onu koyabilirmisin....
J
Jigsaw OP ⭐ 19y
Hangisi o ElazigLee?
M
Harika Süper!! extrabeer extrabeer
Hello world
P
pfffffff ⭐ 19y
roninin yaptığı şu anda sitede tepede olan EL yazısı
M
off ya ronin deyince aklıma ps gelio Sad
Hello world
S
sw1ss ⭐ 19y
Tebrikler janem Çok güzel olmuş ama bu işleri bırak SoSyal Hayata dön bence.Gene olan sana ve adamın poposunu olucak Twisted Evil
L
Liu ⭐ 19y
tbrk ederım elıne emegine sağlık harika olmus extraokk
J
süper olmuş

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: