Icerige atla
Extraloob

o_Murderer_o @Hera

· 13 Yanıt · 2.2K görüntüleme
M
muratko193 OP ⭐ 19y
Arkadaslar charımın SS lerini paylaşmak istedim,Umarım beğenirsiniz,

Charın bi kaç STR ve Int eksiği var onlarıda kısa zamanda duzeltecem charda 13 str eksiği var 3 Job sette 50 lvl low quality necklace cıkarsa str3 in3 var onu basacam diğerleride chest shield ve shoulder..
13 Yanıt
M
Metamorph ⭐ 19y
fake gibi geldi açıkçası ama ciddi isen, şahane. 🙏
I
Fake değil gerçek ama presiz +0 legend dagger ile 61k crt attım kendilerine 😊 Pre bastım silahda +4 oldu biara gelde tekrar test edelim 😊
A
Assue ⭐ 15y
hangi sw geleyim pm atayım
F
Orji ise Mükemmel ^^
M
muratko193 OP ⭐ 19y
fake gibi geldi açıkçası ama ciddi isen, şahane. 🙏

walla sadece photoshop da editlemek 20dk felan aldı,bide fotomontaj yapsaydım 2 saati bulurdu galiba,o işe gelemem bende hepsi %100 gerçektir inanmayan hera samarkand güney kapısına gelir gorur 😊
M
muratko193 OP ⭐ 19y
Fake değil gerçek ama presiz +0 legend dagger ile 61k crt attım kendilerine 😊 Pre bastım silahda +4 oldu biara gelde tekrar test edelim :)

elimde 2h varken suan kesersin ama cleric takarsan crt gelse bile olmez 😄 ama sende serverin en saglam roguesisin:) IceBlue <3
I
Fake değil gerçek ama presiz +0 legend dagger ile 61k crt attım kendilerine 😊 Pre bastım silahda +4 oldu biara gelde tekrar test edelim :)

elimde 2h varken suan kesersin ama cleric takarsan crt gelse bile olmez 😄 ama sende serverin en saglam roguesisin:) IceBlue <3

Eyw kardeşim sağolasın ama seti 12d rare yapsam bile mavileri olamayacağı için adam gibi pvp yapabilmemiz zor gibi gözüküyor 😊 Şu ara meteliğe kurşun atıyorum 😊
T
önce oha diyerek başlamak istiyorum makara:
hacım bu bir para babasının eseri mi,yoksa çok iyi bir pc ve alchemy ustasının marifetleri mi ? 2.seçenek ise seni Game Masters üyelerinden biri yapmak lazım.
V
Viski ⭐ 18y
Ohaa 10 numara char 😜
P
ProbIem ⭐ 17y
Ohaa 10 numara char :P

Senin kinide böle yapıcakdık da gelmedin sözüme 😠 sonrada gittin sattın gul gibi charı kızgınım sana bırakıp gittin bizi ;(
K
KeepinGS ⭐ 16y
Para var Huzur var :=)
A
apoo58 ⭐ 16y
bok gibi para dökülmüş olm

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: