S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Neptune de canım kadar sevdiğim arkadaşıma 81 lv sun chest çıkmış onun kadar sevindim 😁 Dosyalar (2) 10hop6p.jpg 176.3 KB 28c3ng2.jpg 131.5 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D DaWixed ⭐ 19y 17 yil once #2 Aman abi bu adamdan korksunlar hayatta yıkılmaz bi de cleric xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 17 yil once #3 ben o chesti +3'te bırakır mıyım acaba? 🙄 😁güzel günlerde kullanmasını dilerim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #4 ben o chesti +3'te bırakır mıyım acaba? 🙄 😁güzel günlerde kullanmasını dilerim.900m ye satıcam diyor 🙄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaWixed ⭐ 19y 17 yil once #5 Çok hata yapar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
4 4Ever2Gether ⭐ 19y 17 yil once #6 ben o chesti +3'te bırakır mıyım acaba? 🙄 😁güzel günlerde kullanmasını dilerim.900m ye satıcam diyor 🙄Çok hata yapar Bencede satması mantıksız o bi yana char cleric . su anda charın durumu cok iyi satması yanlış oLur . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jim ⭐ 18y 17 yil once #7 ne kadar şanslı ya...canavar kesmeden sun geliyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tarantella ⭐ 19y 17 yil once #8 o pis adamla az mı kastım aynı pt de? 😊bu arada _Omg ' i da hiç sevmem.globalden türklere,bana,arkadaşlarıma sövdügü günleri hiç unutmam.ama çok şanslıymış vallahi..hem robe hem fem düşmüş..hayırlı olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 17 yil once #9 real parayla sat bence TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 17 yil once #10 Bencede Satmasın.Zaten Eu +İnt Satması Biraz Şey Kacar ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A asdfasdf ⭐ 19y 17 yil once #11 patyde mi düştü bu sun 👍 tebrikler güle güle kullan 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos OP ⭐ 19y 17 yil once #12 Bana değil Arkadaşıma çıktı kendiside türk değil Hollandalı 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Witch ⭐ 19y 17 yil once #13 Asıl bn az kasmadım omg la 20 lv crab pt den 80 general a kadar full aynı pt de kastık ama 90 da kısmet olmadı sattık Witch i mizi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil