E EmmaW OP ⭐ 19y 16 yil once #1 no comment 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
X Xpr3ssMusic ⭐ 19y 16 yil once #2 asdfasdfkendi kendine neler diyor 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pergio ⭐ 16y 16 yil once #3 daral: makara: makara: TÜRKÇE'yi savunanlara bak TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TniesT ⭐ 16y 16 yil once #4 WTF TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 16 yil once #5 Sarışın mı bunlar 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pergio ⭐ 16y 16 yil once #6 Sarışın mı bunlar 8O 😆 😆 makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW OP ⭐ 19y 16 yil once #7 resimden öylede durmuyor anlamadımki gönülleri sarışın olmak bunların 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prisoners ⭐ 18y 16 yil once #8 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Inception ⭐ 18y 16 yil once #9 Ne insanlar var 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaRKWaTcH ⭐ 19y 16 yil once #10 2 evde kalmış kokuşuğun birbirlerini ezme mücadelesi 🙄 Sen az dur dönücem sanahangi yabancı kelime ?Bu ne çelişki ... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cinceys ⭐ 16y 16 yil once #11 xD dur dur bn döncem sna koptum öldüm TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cryolite ⭐ 19y 16 yil once #12 daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Impossy ⭐ 17y 16 yil once #13 Ahahaha koptm yok böyle bi idiot makara: makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XER0 ⭐ 19y 16 yil once #14 daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 16 yil once #15 mal işte 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 16 yil once #16 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pink3434 ⭐ 18y 16 yil once #17 ehehi gülsemmi alassammı :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cryolite ⭐ 19y 16 yil once #18 farkettiniz mi bilmiyorum TÜRKÇ€ diyor 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _SpinozA_ ⭐ 17y 16 yil once #19 Sarışın mı bunlar 8Ofotoda pek sarısınada benzemıyor ama 😁 😁 makara: gerızeka kız TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 16 yil once #20 çakma esmer bunlar kesinlikle...saç diplerinden sarı sarı çıkıyo,gördüm. Boyası gelmiş saçların TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil