arkadaşım yok böyle birşey ya
bugün siteye ilk defa girdim barbarostan hatırladım gireyim dedim 4 saat çıkmadım 😄 😄
abi 31 tane münasip yerlerini gösteren adam geliyor, sonra bi Türk geliyor küfürleşiyoruz bol şans diliyoruz 😄 en son güzel bir hatun geliyor ama saçlarım kısa hemen çıkıyor
ama 2 tanesi vardı ki wuhuuuuuuuuuuu 😄
2 brezilyalı geldi mükemmellerdi hele ki brezilyalı olmaları beni acaip cezvetti yan ibrezilyalı boru değil ne olduklarını biliyoruz 😄
kızlar ingilizce bilmiyor ya where are u from dedim onu anladılar sonra no english dediler çıktılar
bir tane daha vardı en önemlisi bu ya :S
12-13 yaşında bir kız çıktı baya kilolu
kaç yaşındasın falan 20 dedi dedim tamam dalga geçelim bari 😄
konuştuk falan en son işte bişeyler teklif ettik bilmem ne u dedi 😄 kamerayı bi çevirdi offffff 20 yaşında sarışın falan mükemmel bir hatun yok böyle birşey "hot blonde" yazdım hemen bi irkilme oldu tabi 😄 başladılar küfüre bilmem ne u falan dedim yeter ki sen bilmem ne u yap yeterki 😄 (tabi ing olarak 😄 )
içim cızlıyor nasıl kaçar o ya ağlicam vallahi billahi ss de alamadım 😳 😳 😳 :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&! summer4: summer4: summer4:
omegle
· 11 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
arkadaşım yok böyle birşey ya
bugün siteye ilk defa girdim barbarostan hatırladım gireyim dedim 4 saat çıkmadım 😄 😄
abi 31 tane münasip yerlerini gösteren adam geliyor, sonra bi Türk geliyor küfürleşiyoruz bol şans diliyoruz 😄 en son güzel bir hatun geliyor ama saçlarım kısa hemen çıkıyor
ama 2 tanesi vardı ki wuhuuuuuuuuuuu 😄
2 brezilyalı geldi mükemmellerdi hele ki brezilyalı olmaları beni acaip cezvetti yan ibrezilyalı boru değil ne olduklarını biliyoruz 😄
kızlar ingilizce bilmiyor ya where are u from dedim onu anladılar sonra no english dediler çıktılar
bir tane daha vardı en önemlisi bu ya :S
12-13 yaşında bir kız çıktı baya kilolu
kaç yaşındasın falan 20 dedi dedim tamam dalga geçelim bari 😄
konuştuk falan en son işte bişeyler teklif ettik bilmem ne u dedi 😄 kamerayı bi çevirdi offffff 20 yaşında sarışın falan mükemmel bir hatun yok böyle birşey "hot blonde" yazdım hemen bi irkilme oldu tabi 😄 başladılar küfüre bilmem ne u falan dedim yeter ki sen bilmem ne u yap yeterki 😄 (tabi ing olarak 😄 )
içim cızlıyor nasıl kaçar o ya ağlicam vallahi billahi ss de alamadım 😳 😳 😳 :!!&%&! :!!&%&! :!!&%&! summer4: summer4: summer4:
Bu isleri abine sor mert 😄 tabi tipininde yakisikli yada seker olman lazim mesela ben yakisikli digilim sekerim ondan kazaniyorum hep 😄 sende az yakisikli sayilmazsin yani en azindan omegle icin 😜
[ Bu mesaj MobileDevice ile atildi ] mobile
ulan ne diyorsun ne ayılar var ya
saçlarım kısa olm saçlar kısa olmasa çok güzel çok yakışıklı dünyanın en yakışıklısı oluyorum da saçlar kısa 😄 😄
abine sro? 😜
saçlarım kısa olm saçlar kısa olmasa çok güzel çok yakışıklı dünyanın en yakışıklısı oluyorum da saçlar kısa 😄 😄
abine sro? 😜
Omeglemi hee benim iş yerim ahahah 😄
en son 3e vurdurdun galiba allahdan ben o hatayi yapmadim sendende kotu olurmusum 😄 wW'a burdan tesekkurler bu arada 😜 bro eger agzin laf yaparsa soyunmicak kiz yok. bide 6pack varsa ustunu cikar hafif gozuksun ama okuz gibi digil 😄 sonra kizlari ikna edersen onlar seni soyuyo zaten 😄
vallahi ağlicam fırat sonuncusu varya mükemmeldi sonra kapadım zati siteyi bulamadan edemem ben onu ya tam iskandinav dilberiydi 😄
@lord
3e vurdurdum şuan 6-7 civarında 😄 Onura teşekkür etme o herkesin kendi gibi olmasını istiyor saçları uzun ya 😄 ama fena tip var adamda 🙏
ağzım laf yapar ama derecesini bilemem kıza direk iltifatta etmek istemiyorum apaçi gibi 😄
üstümü çıkarcakken arkadaşın annesi geldi onların evdeydi ama çok gösterdik merak etme 😄 😄 😄
@lord
3e vurdurdum şuan 6-7 civarında 😄 Onura teşekkür etme o herkesin kendi gibi olmasını istiyor saçları uzun ya 😄 ama fena tip var adamda 🙏
ağzım laf yapar ama derecesini bilemem kıza direk iltifatta etmek istemiyorum apaçi gibi 😄
üstümü çıkarcakken arkadaşın annesi geldi onların evdeydi ama çok gösterdik merak etme 😄 😄 😄
lool annesine ne dediniz 😄
bişey demedik alt+tab 😄
alt+tab = xnxx 😄
ahah .
Ohannes öyle bir yazmışın ki 😈 😁
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap