H HeartLess*X OP ⭐ 19y 16 yil once #1 Olympus serverı checkte ama ben hala içerdeyim kasmaya devam ediyorum:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S SuperNaturaL ⭐ 18y 16 yil once #2 Birkeresinde benimde başıma gelmişti ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X OP ⭐ 19y 16 yil once #3 Taklaya geldik iyimi dc yedik yaw:)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Infinity ⭐ 18y 16 yil once #4 GM sevdiklerini yanına alır 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X OP ⭐ 19y 16 yil once #5 GM sevdiklerini yanına alır 😆Pek sevmiyor sanırım Magic popdan sunu alamadım Bide dc'yide verdi ne güzel kasıyordum pff:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X OP ⭐ 19y 16 yil once #6 Charda şimdi bugda kaldı iyimi oyunda gözüküyor pff 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _DoomsDaY_ ⭐ 18y 16 yil once #7 yeni moda bu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kup ⭐ 18y 16 yil once #8 Bazen şans eseri oluyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H Hopeless ⭐ 19y 16 yil once #9 Olabiliyor böyle vakalar 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KabileReisi ⭐ 18y 16 yil once #10 Senin yerinde olsam hemen unıque giderdim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #11 bastırdım parayı serverı kapattırdım diyorsun 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos ⭐ 19y 16 yil once #12 bastırdım parayı serverı kapattırdım diyorsun :P 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HeartLess*X OP ⭐ 19y 16 yil once #13 bastırdım parayı serverı kapattırdım diyorsun :P 😁Yok canım ne haddime arkadaşlarda oynasın tek başına geçmez vakit:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BurdurLee ⭐ 18y 16 yil once #14 heheh 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil