Icerige atla
Extraloob

Old School - Yeni Sistemimiz

· 159 Yanıt · 33K görüntüleme
.NET
.NET OP ⭐ 19y

Sözlük Yazarları ile birlikte sitemizdeki en gözde rütbedir Old School rütbesi. Özel bir rengi, ayrıcalıkları vardır.

Old School üyelerini genel bir temizliğe soktuk. Böylelikle hem aktif olan hem de en eski kadroyu oluşturmuş olduk.
Old School rütbesi sadece renk ile kalacak bir rütbe değil. Aynı zamanda sitedeki işlerinizde de kolaylık sağlayacak bir rütbe. Diğer üyelerin sahip olamadığı ayrıcalıklara sahip olunan rütbe. Mesela istediğiniz zaman nick değiştirebilirsiniz.

Nasıl Old School üyesi olabilirim?
[li]30 Eylül 2008 ve öncesi tarihte sitemize üye olmuş olmak[/li]
[li]500 post ve üstü post sayısına sahip olmak[/li]
[li]Son 1 ayda aktif olmuş olmak!(1 ay siteye giriş yapmamış üyelerin rütbesi alınır)[/li]

Eğer bu kriterlere uyuyorum diyorsanız, siz de Old School üyesi olabilirsiniz.

Tadını çıkartın ❤️
extraloob

- Resim Silinmiş.
[F New]Solo Gitarist
159 Yanıt
X
xcorelli ⭐ 18y
off kasimda olmustum olmaz demi 😜
N
Ben bu topic'i beklerken d.mod olmuşum daral: makara:
N
Yeni sistem gerçekten çok güzel olmuş Ellerine sağlık ❤️
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Yeni sistem bayaga sağlam oldu, hadi hayırlı olsun ❤️
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
Canova ⭐ 17y
bende bir gün old school olabilirim diye ümit ediyodum daral: bu kurala göre hiçbir zaman old school olamicam daral: summer2:
ne yapalım bundan sonra old school olanlara hayırlı uğurlu olsun 😎
.NET
.NET OP ⭐ 19y
bende bir gün old school olabilirim diye ümit ediyodum daral: bu kurala göre hiçbir zaman old school olamicam daral: summer2:
ne yapalım bundan sonra old school olanlara hayırlı uğurlu olsun 8)

her sene bu tarih ileri çekilicek 😊
[F New]Solo Gitarist
C
Canova ⭐ 17y
ne yapalım bundan sonra old school olanlara hayırlı uğurlu olsun 8)

her sene bu tarih ileri çekilicek :)

o zaman seneye şansımızı denicez 😁
M
Mirage ⭐ 19y
İstediğiniz zaman nick değiştirme.İşte bu size diğer üyelerden daha üstün bir statü verir ^^
X
xlorxlarge ⭐ 18y
istediğimiz zaman pm atıp alabilirmiyiz bu rütbeyi 122 post sayısı sonra kriterlere uyuyorum 🤤
J
Journalist ⭐ 19y
Böylelikle Old School rütbesi daha elite bir rütbe oldu cümleten hayırlı uğurlu olsun summer6:
C
Canova ⭐ 17y
istediğimiz zaman pm atıp alabilirmiyiz bu rütbeyi 122 post sayısı sonra kriterlere uyuyorum 🤤

viewtopic.php?f=5&t=96622
buradan başvuru yaparak olabilirsin 😊
S
skyLion ⭐ 18y
hergün düzenlı olarak sitedeyim lakın pek yorum yazmıyorum topcılere sadece takıp edıyorum
tarıhe gelınce 2008 yılı ama aralık ayı kurtarır mı ?? ❤️
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
yenilik iyidir , yeni üyelerimizi bekliyoruz ❤️
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Sözlük Yazarları ile birlikte sitemizdeki en gözde rütbedir Old School rütbesi. Özel bir rengi, ayrıcalıkları vardır.

Old School üyelerini genel bir temizliğe soktuk. Böylelikle hem aktif olan hem de en eski kadroyu oluşturmuş olduk.
Old School rütbesi sadece renk ile kalacak bir rütbe değil. Aynı zamanda sitedeki işlerinizde de kolaylık sağlayacak bir rütbe. Diğer üyelerin sahip olamadığı ayrıcalıklara sahip olunan rütbe. Mesela istediğiniz zaman nick değiştirebilirsiniz.

Nasıl Old School üyesi olabilirim?
[li]30 Eylül 2008 ve öncesi tarihte sitemize üye olmuş olmak[/li]
[li]500 post ve üstü post sayısına sahip olmak[/li]
[li]Son 1 ayda aktif olmuş olmak!(1 ay siteye giriş yapmamış üyelerin rütbesi alınır)[/li]

Eğer bu kriterlere uyuyorum diyorsanız, siz de Old School üyesi olabilirsiniz.

Tadını çıkartın ❤️
extraloob

- Resim Silinmiş.

of off işte budur 🙏
M
MicroEx ⭐ 19y
hade bakalım hayıorlı olsn
M
MicroEx ⭐ 19y
bende old scoll olmak ıstıyorum 😄
W
WildKing ⭐ 19y
old school un rengi degişse bende tekrar old school olcamda rengi hiç sevmıyorm daral:
T
T_RoCK ⭐ 18y
İyi düşünülmüş elinize sağlık.Arkadaşların da dediği gibi renginde bir değişiklik olsa iyi olurdu aslında ^^
.NET
.NET OP ⭐ 19y
old school un rengi degişse bende tekrar old school olcamda rengi hiç sevmıyorm daral:

Gri, eskiyi anımsatır. Baktığında eski havasını alırsın. Bu grup da sitemizin eski üyelerinin toplandığı grup. Rengi böyle kalacak değişmeyecek.
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: