Icerige atla
Extraloob

olamaz yaf yardım edinnnnnnnn

· 11 Yanıt · 987 görüntüleme
E
emr OP ⭐ 19y
sabahtan beri oyuna giremiyorum internet full var c9 c9 c9 c9 alıyorum
11 Yanıt
E
emr OP ⭐ 19y
hepinize çooook tşk ler bir konu açtım ama hepiniz sağolun çok iyi yardımcı oldunuz anti extraloob bundan sonra......
Z
zebani2059 ⭐ 19y
bugünün pazar olduğunu fark etmişindir herkes pc başında hatlar yoğundur yada senin pc yoğundur akşama dene
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
evt pazar ve bayram hatırlatırım hem anti extraloob olsan kac yazar extraloob yeterince ilgiyi alıyo kafanı yorma sen git sen kral oyunda takıl canım hadi
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y

hepinize çooook tşk ler bir konu açtım ama hepiniz sağolun çok iyi yardımcı oldunuz anti extraloob bundan sonra......

yardım alamayınca hemen böyle bir davranış sergilemene gerek yok yardım her yada geç gelir ama bu kelimeler değersiz.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Yardımını her yada geç alırsın rahat ol

Serverlar dolu bütün hatlar dolu Pazar günü bugün..herkes yatıp yiyip içip pc başında Wink
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
E
emr OP ⭐ 19y

bugünün pazar olduğunu fark etmişindir herkes pc başında hatlar yoğundur yada senin pc yoğundur akşama dene

pazar günüyle bir alakası yok bunun 2048 net var bende
E
emr OP ⭐ 19y

evt pazar ve bayram hatırlatırım hem anti extraloob olsan kac yazar extraloob yeterince ilgiyi alıyo kafanı yorma sen git sen kral oyunda takıl canım hadi

LooooL ezik sen Silkroad ne biliyomusun ki konuşuyosun
_
_AvRiL_ ⭐ 19y

pazar günüyle bir alakası yok bunun 2048 net var bende

2048 de olsa 1000048 de olsa fayda etmez ttnet in kapasitesi kaldırmıyor bunu kabullenin ttnet bu kadar işte
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
emr biraz daha saygılı olursan ii olur akıllı ol kesinlikle senden çok bildiğim kesin bu oyunu...
L

emr biraz daha saygılı olursan ii olur akıllı ol kesinlikle senden çok bildiğim kesin bu oyunu...

yerımı bılmıorm ama belkı hem hava yumşar Mr. Green
oturdum imzaana baktım takım tutmuorm ama cok guselmış extraokk
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
saol mucX

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: