Icerige atla
Extraloob

Okulu kırıp hacca gittiler :D

· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme
M
Macro OP ⭐ 19y
Kocaeli’den hacca giden son gruba,
görevi başında olması gereken öğretmenler
de katıldı. Vekil öğretmenlerle idare edilecek
olan öğrencilerin velileri ise şikayetçi oldu

Kadrolaşmanın bu kadarı 😆
15 Yanıt
P
Prada ⭐ 19y
😆
B
bahrey ⭐ 19y
😈 😈 😈
P
PHR34|< ⭐ 18y
Hahaha ^^ Güzelmiş 😁
E
eL`dode ⭐ 19y
Nasıl haberim olmadı benim bundan.Rezillik resmen ya
I
Intensify ⭐ 18y
😆
H
Heisenberg ⭐ 19y
Aceleleri neymiş anlayamadım.
O
😈 😁
E
10 gün ücretsiz izin hakları vardir nerde nezaman neye kullanacakları bizi ilgilendirmez. 10 günü geçerse vali tarafında haklarında işlem başlatılır.
V
volkanka ⭐ 17y
10 gün ücretsiz izin hakları vardir nerde nezaman neye kullanacakları bizi ilgilendirmez. 10 günü geçerse vali tarafında haklarında işlem başlatılır.

Ücretsiz izin hakkı varda , keyfi olmuyor o işler.Haber vermeden amirine nereye gidiyorsun 😉
E

Ücretsiz izin hakkı varda , keyfi olmuyor o işler.Haber vermeden amirine nereye gidiyorsun ;)

İzini istemişlerde olay şubat tatili, yaz tatili veya emeklilik dönemi yerine eğitim-öğretim yılı içinde yapması 👍

Ayrıca 70 milyon nufuslu ülkede 2 öğretmenin hacca gitmesine bu tepki nedir, denk gelmiştir gitmişlerdir bunu ota b*ka

bağlamanın anlamı yok .
V
volkanka ⭐ 17y

Ücretsiz izin hakkı varda , keyfi olmuyor o işler.Haber vermeden amirine nereye gidiyorsun ;)

İzini istemişlerde olay şubat tatili, yaz tatili veya emeklilik dönemi yerine eğitim-öğretim yılı içinde yapması 👍

Ayrıca 70 milyon nufuslu ülkede 2 öğretmenin hacca gitmesine bu tepki nedir, denk gelmiştir gitmişlerdir bunu ota b*ka

bağlamanın anlamı yok .

Üslubunu düzeltmeni öneririm yoksa seni kimse kurtaramaz.

isteyen istediği yere gider gitmesinede bir eğitimcinin öğrencilerini bırakıp gitmesi yakışık almaz tartışılan konu bu.
Yoksa kimsenin gittiği yer konusunda takıldığı birşey yok!
E
Üslubunu düzeltmeni öneririm yoksa seni kimse kurtaramaz.

isteyen istediği yere gider gitmesinede bir eğitimcinin öğrencilerini bırakıp gitmesi yakışık almaz tartışılan konu bu.
Yoksa kimsenin gittiği yer konusunda takıldığı birşey yok!

Kadrolaşmanın bu kadarı 😆

👍
O
os1 ⭐ 19y
😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yazık.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: