Icerige atla
Extraloob

Okullar kapanmadan Önce

· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme
B
Ben de OP ⭐ 17y
Evet arkadaşlar okullar kapanmadan önce yine yaptık yapacağımızı.Olay şöyle başlıyor.Sizde çok iyi bilirsinizki Okullarda Yangın yazısı yazan ve içerisinde yangın hortumu bulunan Pano'lar vardır.Ve çoğu zaman Yangın yazısının [Y] harfi yoktur.Gel gelelim ne tesadüf bizim okuldada yoktu.Eee.. bizde boş durmadık İşte bu eseri ortaya çıkardık.
- Resim Silinmiş.
😈 😈 😈 😈
18 Yanıt
J
Josephine ⭐ 17y
İlkokul?
B
Ben de OP ⭐ 17y
İlkokul?

Gençlik işte 😆
R
Rapp3R ⭐ 18y
enterasan kutuyu azdırdıysanız size fazla yaklaşmamak lağzım 😄
Advance
Advance ⭐ 18y
Biz de çöp tenekesindeki
"Temizlik Uygarlıktır" yazısını "Titizlik Gaylıktır" olarak değiştirdik sene başından beri öyle 😁
B
Ben de OP ⭐ 17y
Biz de çöp tenekesindeki
"Temizlik Uygarlıktır" yazısını "Titizlik Gaylıktır" olarak değiştirdik sene başından beri öyle 😁

+1 👍
Sizde bizdensiniz makara: makara:
K
KatilBamya ⭐ 16y
Komik değil kendi malınıza zarar verebilirsiniz ama devlet malı sizin değildir büyüyün artık aşın böyle işleri basit insan olmayın
-
@1 ana okulu terk
M
Mateso ⭐ 18y
Komik değil kendi malınıza zarar verebilirsiniz ama devlet malı sizin değildir büyüyün artık aşın böyle işleri basit insan olmayın
W
WeAre ⭐ 19y
ne gidiyorsunuz cocukların üstüne demek ki siz hiç genç olmadınız ot gibi yaşadınız bugüne kadar
B
Ben de OP ⭐ 17y
ne gidiyorsunuz cocukların üstüne demek ki siz hiç genç olmadınız ot gibi yaşadınız bugüne kadar

Merak etme bro ben aldırmıyorum laflara.Öyle söyliyenler senin dediğin gibi ot gibi yaşamışlar sanırım.Neyse tartışma ortamı yaratmıyalım.Benim hoşuma gitti koydum.Herkesin yorum hakkına saygı duymak lazım 😘
X
Xanthos ⭐ 19y
boş işler müdürlüğünde daimi kadroya dahil edildiniz maaşınız da yeterince dolgun.
Hayırlı olsun.
A
aftermate ⭐ 16y
saçma. gereksiz. boşu boşuna devlet malına zarar vermişsiniz.

ps: türk malı hooo, türk malı heey.. etc.
A
Aesify ⭐ 18y
Biz de çöp tenekesindeki

Tamam İşte Bu Cidden Komikti makara:
B
Ben de OP ⭐ 17y
boş işler müdürlüğünde daimi kadroya dahil edildiniz maaşınız da yeterince dolgun.
Hayırlı olsun.

😁 😁
L
LoTuSs ⭐ 16y
İyiymiş
P
ben içeriğe komik diyemicem :)) ama dostumuz paylaşmak istemiş paylaşmış ağır eleştiriye bence lüzum yok ben biraz başlıkla ilgileniyorum. +18 değil bu içerik dostum :)) konuya bakılsın diye abartılı yazmışsın başlığı o olmamış neyse iyi forumlar.
B
Ben de OP ⭐ 17y
ben içeriğe komik diyemicem :)) ama dostumuz paylaşmak istemiş paylaşmış ağır eleştiriye bence lüzum yok ben biraz başlıkla ilgileniyorum. +18 değil bu içerik dostum :)) konuya bakılsın diye abartılı yazmışsın başlığı o olmamış neyse iyi forumlar.

Yok bakılsın diye değil.Şimdi dedim " AZGIN " Kelimesini bazı arkadaşlar +18 sanırlar sonra bide onlar laf yapar ben işimi garantiye alayım dedim.
Ps: Başlık düzeltildi 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: