Icerige atla
Extraloob

Okullar açıldııı İlk gününüz nasıl geçti

· 43 Yanıt · 3.3K görüntüleme
U
Urbanss OP ⭐ 16y
Yeni liseye geçen arkdaşlardan yorum bekliyoruz .

İlk gününüz nasıl geçti neler yaptınız bakalım ?
43 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
wayyss güzel topic 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılınız hayırlı olsun canlarım 😘
H
Hyperion ⭐ 17y
keşke bişey yapsak ^^

10:30 a kadar mal mal durduk makara:
Advance
Advance ⭐ 18y
keşke bişey yapsak ^^

kareşime de söylemiştim 10dan önce mal mal geziyosun sonra sınıfın belli oluyor gidiyosun orda da 2 saat mal mal duruyosun ardından kitap dağıtımı başlıyor eve yolluyolar..
C
CapsLock ⭐ 19y
keşke bişey yapsak ^^

kareşime de söylemiştim 10dan önce mal mal geziyosun sonra sınıfın belli oluyor gidiyosun orda da 2 saat mal mal duruyosun ardından kitap dağıtımı başlıyor eve yolluyolar..

haha kardeşimede yapmışlardır kesin aynı şeyi yazık cekecek 4 sene bu çileyi 🙄 😁
X
xcorelli ⭐ 18y
kitap mitapda vermediler daral: Dogru duzgun kizda yok pf tmde bir suru kiz var arkadas bide 2 tane erkek var yani toplam 3 erkek 40 tane kiz var ne guzel degilmi 😜
T
TafareL ⭐ 19y
Staj işlerini hallettık 😎
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
9'da gittim okula baktım piyasa boş,topladım kızlı-erkekli 10-15 kişi Antique isimli bir mekana gittik.yedik içtik,üstüne birde nargile çaktık misss..gelirkende 2 fıçı tuborg devirdik hala kavun kokuyorum yaa 😜
P
Pro ⭐ 18y
KAyıt yaptırmadım kafam rahat bu hafta gitmicem yani
A
kitap mitapda vermediler daral: Dogru duzgun kizda yok pf tmde bir suru kiz var arkadas bide 2 tane erkek var yani toplam 3 erkek 40 tane kiz var ne guzel degilmi :P

hacım ben eşit ağırlığım sınıfta 3 erkek 23 kız var 😊 10 u zaten bana hasta summer6:
S
SilentLord ⭐ 17y
Birşey yaptık desem yalan olur gittik bi baktık hiçbirşey yapılmadı sınıflar falan ayarlanmamış gittik bi cafeye 3vs3 cs attık sonrada evlere dağıldık (:
C
kitap mitapda vermediler daral: Dogru duzgun kizda yok pf tmde bir suru kiz var arkadas bide 2 tane erkek var yani toplam 3 erkek 40 tane kiz var ne guzel degilmi :P

hacım ben eşit ağırlığım sınıfta 3 erkek 23 kız var 😊 10 u zaten bana hasta summer6:

okadarcık mı ? 🎅 bizim okulda 287kız 68erkek var yaklaşık 100tanesi hasta 😜 artık onlar bana laf atıyor makara: summer3:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
güzel hikayeler çıkıyor başka varmı kuzum 😜
C
bugün 14kişi bir kafeye gittik 5erkek 9kız tam 3 masa birleştirdiler 54Lira hesap çıktı . cebimden bir lira para çıkmadı 😎 kızlar ödetmediler bana 😜 .
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
bugün 14kişi bir kafeye gittik 5erkek 9kız tam 3 masa birleştirdiler 54Lira hesap çıktı . cebimden bir lira para çıkmadı 😎 kızlar ödetmediler bana 😜 .

ödeyeceksin bro kaz gelicek yerden tavuk esirgenir mi hiç ahahhahha 😜
C

ödeyeceksin bro kaz gelicek yerden tavuk esirgenir mi hiç ahahhahha :P

bırak bro yerim öyle kazları ben hertürlü summer3: 😁
P
Pro ⭐ 18y
güzel hikayeler çıkıyor başka varmı kuzum :P

Harbiden abi sallamasyon kokan bi konu oldu 😁
E
Extrowe ⭐ 16y
7 ders ismimi söylemekten dilimde tüy bitti başım ağrıdan çatlıyor şuan daral: makara:
C
CaRTMaNN ⭐ 18y
9'da gittim okula baktım piyasa boş,topladım kızlı-erkekli 10-15 kişi Antique isimli bir mekana gittik.yedik içtik,üstüne birde nargile çaktık misss..gelirkende 2 fıçı tuborg devirdik hala kavun kokuyorum yaa :P

ben de aynı rüyayı gördüm
S
SilentLord ⭐ 17y
9'da gittim okula baktım piyasa boş,topladım kızlı-erkekli 10-15 kişi Antique isimli bir mekana gittik.yedik içtik,üstüne birde nargile çaktık misss..gelirkende 2 fıçı tuborg devirdik hala kavun kokuyorum yaa :P

ben de aynı rüyayı gördüm

😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: