Yeni liseye geçen arkdaşlardan yorum bekliyoruz .
İlk gününüz nasıl geçti neler yaptınız bakalım ?
Okullar açıldııı İlk gününüz nasıl geçti
· 43 Yanıt · 3.3K görüntüleme 0 okuyor
43 Yanıt
wayyss güzel topic 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılınız hayırlı olsun canlarım 😘
keşke bişey yapsak ^^
10:30 a kadar mal mal durduk makara:
keşke bişey yapsak ^^
kareşime de söylemiştim 10dan önce mal mal geziyosun sonra sınıfın belli oluyor gidiyosun orda da 2 saat mal mal duruyosun ardından kitap dağıtımı başlıyor eve yolluyolar..
keşke bişey yapsak ^^
kareşime de söylemiştim 10dan önce mal mal geziyosun sonra sınıfın belli oluyor gidiyosun orda da 2 saat mal mal duruyosun ardından kitap dağıtımı başlıyor eve yolluyolar..
haha kardeşimede yapmışlardır kesin aynı şeyi yazık cekecek 4 sene bu çileyi 🙄 😁
kitap mitapda vermediler daral: Dogru duzgun kizda yok pf tmde bir suru kiz var arkadas bide 2 tane erkek var yani toplam 3 erkek 40 tane kiz var ne guzel degilmi 😜
Staj işlerini hallettık 😎
Nina Ricci
⭐ 17y
9'da gittim okula baktım piyasa boş,topladım kızlı-erkekli 10-15 kişi Antique isimli bir mekana gittik.yedik içtik,üstüne birde nargile çaktık misss..gelirkende 2 fıçı tuborg devirdik hala kavun kokuyorum yaa 😜

KAyıt yaptırmadım kafam rahat bu hafta gitmicem yani
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
kitap mitapda vermediler daral: Dogru duzgun kizda yok pf tmde bir suru kiz var arkadas bide 2 tane erkek var yani toplam 3 erkek 40 tane kiz var ne guzel degilmi :P
hacım ben eşit ağırlığım sınıfta 3 erkek 23 kız var 😊 10 u zaten bana hasta summer6:
S
SilentLord
⭐ 17y
Birşey yaptık desem yalan olur gittik bi baktık hiçbirşey yapılmadı sınıflar falan ayarlanmamış gittik bi cafeye 3vs3 cs attık sonrada evlere dağıldık (:
C
CherryBrandy
⭐ 18y
kitap mitapda vermediler daral: Dogru duzgun kizda yok pf tmde bir suru kiz var arkadas bide 2 tane erkek var yani toplam 3 erkek 40 tane kiz var ne guzel degilmi :P
hacım ben eşit ağırlığım sınıfta 3 erkek 23 kız var 😊 10 u zaten bana hasta summer6:
okadarcık mı ? 🎅 bizim okulda 287kız 68erkek var yaklaşık 100tanesi hasta 😜 artık onlar bana laf atıyor makara: summer3:
güzel hikayeler çıkıyor başka varmı kuzum 😜
C
CherryBrandy
⭐ 18y
bugün 14kişi bir kafeye gittik 5erkek 9kız tam 3 masa birleştirdiler 54Lira hesap çıktı . cebimden bir lira para çıkmadı 😎 kızlar ödetmediler bana 😜 .
Nina Ricci
⭐ 17y
bugün 14kişi bir kafeye gittik 5erkek 9kız tam 3 masa birleştirdiler 54Lira hesap çıktı . cebimden bir lira para çıkmadı 😎 kızlar ödetmediler bana 😜 .
ödeyeceksin bro kaz gelicek yerden tavuk esirgenir mi hiç ahahhahha 😜

C
CherryBrandy
⭐ 18y
ödeyeceksin bro kaz gelicek yerden tavuk esirgenir mi hiç ahahhahha :P
bırak bro yerim öyle kazları ben hertürlü summer3: 😁
güzel hikayeler çıkıyor başka varmı kuzum :P
Harbiden abi sallamasyon kokan bi konu oldu 😁
7 ders ismimi söylemekten dilimde tüy bitti başım ağrıdan çatlıyor şuan daral: makara:
9'da gittim okula baktım piyasa boş,topladım kızlı-erkekli 10-15 kişi Antique isimli bir mekana gittik.yedik içtik,üstüne birde nargile çaktık misss..gelirkende 2 fıçı tuborg devirdik hala kavun kokuyorum yaa :P
ben de aynı rüyayı gördüm
S
SilentLord
⭐ 17y
9'da gittim okula baktım piyasa boş,topladım kızlı-erkekli 10-15 kişi Antique isimli bir mekana gittik.yedik içtik,üstüne birde nargile çaktık misss..gelirkende 2 fıçı tuborg devirdik hala kavun kokuyorum yaa :P
ben de aynı rüyayı gördüm
😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap