Icerige atla
Extraloob

Okul kantinindeki rezalet !! (Resimli)

· 21 Yanıt · 1.9K görüntüleme
R
Rix!> OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Yazık..
21 Yanıt
B
bahrey ⭐ 19y
😁 😁
T
Tarantella ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Yazık..

pff..insan mısınız siz ya :?
D
DnA ⭐ 19y
😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 :? :? 🙄 🙄 🙄
ve benzeri tüm irençliği anlatan smileyler
I
Tek kelime ile " Y-A-Z-I-K "
A
Aleral ⭐ 18y
komik olduklarını sanıyorlar galiba ❗

birde burası bir okul yani ❓
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Cok Kötu 😢
S
ShootEmUp ⭐ 19y
komik olduklarını sanıyorlar galiba ❗

birde burası bir okul yani ❓

yane onlar oraya türkce yi oğrenmeye gidiyolar allah allah ya ne manyaklar war ya su türkiye ama sasırmıyorum burası Türkiye
B
bannedddd ⭐ 19y
İyi de bunun Türçe'nin kötü kullanılmasıyla pek bir alakası yok ki.. Reklam için ilgi çekici yollara başvurulmuş sadece. :?
A
addIcFb ⭐ 19y
ulaa :evil: yazık bencede
H
Heisenberg ⭐ 19y
😱 😄
P
Presence ⭐ 19y
İyi de bunun Türçe'nin kötü kullanılmasıyla pek bir alakası yok ki.. Reklam için ilgi çekici yollara başvurulmuş sadece. :?

+1992

çokta abartmayın yani
Q
Quensis ⭐ 19y

aynen bunu milli mesele haline getirmenin lüzumu yok ?!!!!!!!
D
Deepb7ue ⭐ 19y
bende anormal bişey göremedim tepkileri görünce çok büyük bi hadise varda gözden kaçırdım sandım defalarca baktım bişey yok cidden pes bu kadar büyütülür basit bir reklam alt tarafı.
M
MakmeN ⭐ 19y
güzel komik bisi yapmaya calismislar bunda bu kadar büyütülcek bisi yok bence
P
Presence ⭐ 19y
ya benim bu forumda anlamadım bi olay var çoğunluk nederse diğerleride o gözle bakıor aynı buda olduğu gibi 😄 herkez rezelat dio birden abartılıcak bişi yoka döndü 😲
J
JuNioRKinG ⭐ 19y
Arkadaşlar bunda bişey yok diyenler silkilin kendinize gelin biraz ! Nasıl bişey yok zaten hepimizin korktuğu şey bu barılaşıyoruz ama batının iyi şeylerini değil kötü şeylerini alarak batılaşıyoruz.Diline bayrağına sahip çıkamayan ülke parçalanır bunu unutmayıın !
A
Arakci ⭐ 19y
ilgi cekmek istiyorlarsa koysunlar guzel bir gacının resmini biz cekilirizi oraya dogru 😁
A
Aleral ⭐ 18y
ilgi cekmek istiyorlarsa koysunlar guzel bir gacının resmini biz cekilirizi oraya dogru 😁

aklın fikrin karı kızda demi :?!

gerçi benim de senden bi farkım yok ?!!!!!!
P
Presence ⭐ 19y
Arkadaşlar bunda bişey yok diyenler silkilin kendinize gelin biraz ! Nasıl bişey yok zaten hepimizin korktuğu şey bu barılaşıyoruz ama batının iyi şeylerini değil kötü şeylerini alarak batılaşıyoruz.Diline bayrağına sahip çıkamayan ülke parçalanır bunu unutmayıın !

yaw bizde ilk okuldayken yapıoduk böle şeyler şey vardı tam yazılışını bilmirumda ı goto me the can battı gibi bişi di

bu bişi diilki turkçeyi yarım yamalak konuşan çok insan var bundan bahsetmiorum normal günlük konuşma olarak bu onların yanında eğlence gibi bişi oluo dil yozlaşmalarıda çok sanki bizim turkçe konuşurken araya soktumuz ok lerr çok doru aslında yazık olan odiilde ytapılan dil yozlaşmalarıdır oda eğlencesine yapılmıştır abartmaya gerek yokyani

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: