Ben LostWay. ozamanlar accountum banlanmıştı üstünden baya bir süre geçti.Accye girip bakmak istiyorum fakat ozamanlar herşey için kullandığmı bir mail vardı : mailto:[email protected] ama şu anda bu hesap silinmiş.LostWay pwmi de hatırlamıyorum.Ne yapabilirim
OKAN ABİİİİ - PMİNE CEVAP VERDİM
· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
up böyle ezik ezik gezmekten bıktım.
öncelikle öyle bir üyelik var mı yok mu ona bakmak lazım ki ben baktım LostWay adında oldschool üyeliği var.
Sorununa gelince ilk önce yetkili bir arkadaş gelir daha sonra LostWay accountunun sizin olup olmadığına dair açıklayıcı sorular sorar ve o acc. nin sizin olup olmadığını anlar. Bu şekilde olay halledilmiş olur.
Sorununa gelince ilk önce yetkili bir arkadaş gelir daha sonra LostWay accountunun sizin olup olmadığına dair açıklayıcı sorular sorar ve o acc. nin sizin olup olmadığını anlar. Bu şekilde olay halledilmiş olur.
neden banlandınız ?
neden banlandınız ?
Bir bilsem ☕
Ne olur yardım edin LostWayin benim olduğunu kanıtlamam için gerekeni yapayım
ok pm atıyorum ^^
ok pm atıyorum ^^
cevapladım 😉
A
Alexander Mahone
⭐ 18y
Spoiler
Kendini o kadar zorlamana gerek yok . ''private massage'' yani özel iletide diyebilirsin. ''PMİNE'' olmamış . 8O
kimlerden pm aldığını pmlerin içeriğini söyle vereyim üyeliğini .
kimlerden pm aldığını pmlerin içeriğini söyle vereyim üyeliğini .
pm attım 😉
verdiğin bilgiler yeterli değil .
verdiğin bilgiler yeterli değil .
:!!&%&! 1Sene olan account yani.
ps:aklıma bir pm daha geldi bir bakarmısn kutuna
Spoiler
Kendini o kadar zorlamana gerek yok . ''private massage'' yani özel iletide diyebilirsin. ''PMİNE'' olmamış . 8O
p pi, m em diye okunduğuna göre, piem'ine derken nesi olmamış ? 🙄
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap