Icerige atla
Extraloob

Okan Abi lütfen yardım et

· 28 Yanıt · 2.2K görüntüleme
_
__PuSaT__ OP ⭐ 19y
ya su batu ya bişey de okan abi yaptım bi hata nacru banlandı ama bu butun actıgım userları banlıyo lutfen bişey sölye su batu ya
28 Yanıt
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
sen nacrumusun eğer ölesen ii yapıyo
U
Uykucu ⭐ 19y
eeee sende banlancak şeyler yapma
J
Jigsaw ⭐ 19y
Charını BaD_BoY'a geri vermediğin ve bizlerden özür dilemediğin sürece bu sitede sana yer yok..
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y

Charını BaD_BoY'a geri vermediğin ve bizlerden özür dilemediğin sürece bu sitede sana yer yok..

+1903
P
Pennywise ⭐ 19y
şu batu? ben senin askerlik arkadaşınmıyım,ayrıca sana okan abinin bize sürekli söylediği bişeyi aynen yazıyım istersen Arrow global modlar hiçkimseye hesap vermek zorunda değildirler istediklerini yapabilirler Wink oke?sen hesap açtıkça bende banlayacam,ettiğin küfürleri henüz kimse unutmuş değil Wink
M
MakmeN ⭐ 19y
amma yuzsuzmus bee bide gelmis hala banlamayin dio
P
Pennywise ⭐ 19y

char meselesi değil bu artık 15 yaşında dengesizin biri buraya gelipte topic açıp herkese ana avrat küfretme meselesi(diğer arkadaşlar alınmasın lütfen)
T
Torquel ⭐ 19y
HEeee byuna posuna bak,bide karsındakilere bakta utan utan
B
BeachBoy ⭐ 19y

şu batu? ben senin askerlik arkadaşınmıyım,ayrıca sana okan abinin bize sürekli söylediği bişeyi aynen yazıyım istersen Arrow global modlar hiçkimseye hesap vermek zorunda değildirler istediklerini yapabilirler Wink oke?sen hesap açtıkça bende banlayacam,ettiğin küfürleri henüz kimse unutmuş değil Wink

+1905
unutmadık
unutamayız
C
Crisis ⭐ 19y

+1905
unutmadık
unutamayız

olm burdan bari cıkma ne maydonoz adamsın ya :@@@@ Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mad Mad Mad
Z
Zardock ⭐ 19y
stopme gölge gibi pesındesın adamın Mr. Green bırak yazsın Mr. Green
C
Crisis ⭐ 19y
ya adam ne yaparsa uyuzuma gitmeye basladı ben böyle post kasan görmedim Evil or Very Mad Adam sacma bi topic acıyor herkez yorumluyor,topici en basta duruyor ama adam sırf post kasmak icin gerilerde kaldı diyor Mad Mad hic durmadan up up yazıyor Evil or Very Mad
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
eğer sen oysan banlanman çok güzelmolmuş o kadar küfürü etmeseymişsin Exclamation Exclamation
J
Jigsaw ⭐ 19y

sanki ilk okul çocuğuda öğretmenine arkadaşını şikayet ediyo. Mr. Green
öğretmenim şu batuya bişey söle ya kafama vurdu Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Laughing
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
nasıl olsa banlandı cevap vermeye değmez popcorn
P
Punsier ⭐ 19y
Razz cocuk gibiyiz ha 😊 forumda az bi akilli durun 😊 nacru sende uyelik aciyorsun bari ben nacruyum deme bu forum bole illet bir sey sigara tiryakiligi gibi bagimlilik yapiyor kapidan kovsan bacadangirior 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hayır efendi olsalar canımı yesinler ama yok illaki kurallara karşı gelecekler bu da bize ters olduğu için hiç hoş olmuyor Razz
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Beyler Beni Örnek Alın.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Şaka Tabi..Ona Göre
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
öfkeni anlıyorum ama sakin bad takma kafana ilahi adalet var gün olur harman döner bir gün bir kaza geçirir neden ben diye düşünürken yaptığı bu hata aklına dank diye gelir rahat ol sen Wink

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: