eline sağlık ingilizcesi kotu olanlar artık rahatlar
walaha benım ıng cok kotu ama forumda baka baka turkcesıne artık gerek kalmadı hepsını ezberledım butun ayarları Mr. Green
extraokk tebrikler
eline sağlık ingilizcesi kotu olanlar artık rahatlar
walaha benım ıng cok kotu ama forumda baka baka turkcesıne artık gerek kalmadı hepsını ezberledım butun ayarları Mr. Green
tesekkurler paylasim icin ayn paylasimi bende yapmistim bir ara ama nerde kim bilir Cool
arkdaşım srobotu tekrar yükle silk.dll at içine salt okunur yap bidaha dene unutma srobotu tekrar yükle
şimdi oldu yanlıs silk.dll yi atmısım ondan inglizceymiş indirdigimi rardan cıkarıp bida atdım ve oldu
ya biz bizim demedikkki zaten google dan arama yap onlarca çıkıyor zaten sitede oaln çoğu şeyde alıntı oluyor zaten souçta bir forum sitesi tüm programlşarı hereks kendisi yapmıyor ya
ya zaten kendimizin yapmadığımızda alıntı olduğu anlaşılmıyormu çoğu şey alıntı sitede ama çoğu konudada alıntıdır yazmıyor biz gidip kendimizinmi yazdık sanki konuya
hiç kisme yazmıyorki ok şimdi yazıyorum ama zaten çoğu konudadada yazmıyor niye tek bu konuda diyolar anlamıyıyorum
aha buda 3.vaka Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap