Icerige atla
Extraloob

Öğrencilere Özel Ödev Bilgi Paylaşımı

· 14 Yanıt · 4.5K görüntüleme
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y
Beyler Bu Bölümde Argo.Küfür,Saygısızlık ve Konudışı Topicler Açmayalım...Lütfen.....
Konuları Tek TOPİC Altında Toplayınız......

İYİ FORUMLAR.. Wink
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
14 Yanıt
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
sanırım görmedin bende böle bi topiç açtım açtıma pişman oldum sölemediklerini bırakmadılar ve kabul edilmio böle bişe burası saten ödev istek bölümü topiç içinde topiç olmas Razz
J
Jigsaw ⭐ 19y

sanırım görmedin bende böle bi topiç açtım açtıma pişman oldum sölemediklerini bırakmadılar ve kabul edilmio böle bişe burası saten ödev istek bölümü topiç içinde topiç olmas Razz

Topiç değil topic, topik diye okican. Twisted Evil Gıcığım evet. Sen de derslerde uyumayıp grammer öğrenseydin doğru okumayı öğrenirdin. Am I a tencere? Mr. Green
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
ya hacım hep beni sövüyon napam ingilizcemiz yok napm yani aa biri yazım hatası da olur Mr. Green hem snn hatanı görürüz hacım
J
Jigsaw ⭐ 19y

ya hacım hep beni sövüyon napam ingilizcemiz yok napm yani aa biri yazım hatası da olur Mr. Green hem snn hatanı görürüz hacım

Banane ben de öğretmen adayıyım uyuyon derste hangi okuldasın sen inadına sizin okula hoca olcam. Twisted Evil
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
allah korusun ^hocam^ hiç göz açtırmassın bize yaw
J
Jigsaw ⭐ 19y
Beden ya da Bilgisayar hocası olurum ulan ingilizce hocası olsam alayından iyi biliyorum ama işte okul bitirmek lazım. Bilgisayar hocası olsam tüm makinalara SRO yükleyip çocuklara char kastırırdım. Mr. Green
Saian S.S
Saian S.S OP ⭐ 19y

Beden ya da Bilgisayar hocası olurum ulan ingilizce hocası olsam alayından iyi biliyorum ama işte okul bitirmek lazım. Bilgisayar hocası olsam tüm makinalara SRO yükleyip çocuklara char kastırırdım. Mr. Green

Zuhahahahahaha Mr. Green Mr. Green
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

öğretmen olmana gerek yok sadece bana char kas yeter ya
J
JimCarrey ⭐ 19y

hahaha jig her zaman ki gibi formundasın Mr. Green extraokk perde perde
J
JimCarrey ⭐ 19y

hahaha jig her zaman ki gibi formundasın Mr. Green extraokk perde perde
J
JimCarrey ⭐ 19y
aynı msj dan 2 tane çıkmış yawf soryyy Rolling Eyes
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y

hacım yarıldım gülmekten Mr. Green Mr. Green
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

hacım yarıldım gülmekten Mr. Green Mr. Green

ne bçim yarılyıonn yawww bende koptum Mr. Green Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: