S SERE OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Laughing Rolling Eyes TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P Peregrine ⭐ 19y 18 yil once #2 Vuuu Razz Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T The_DifferenT ⭐ 19y 18 yil once #3 zzuaha ateşli etekler gibi buda TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LorD_LeGoLaS ⭐ 19y 18 yil once #4 Bir Hevesle Gİrdim Topic'e ... Laughing Boynuk Bükük Çıkıyorum.. Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S suqua ⭐ 19y 18 yil once #5 bu espiri daha önceden kullanılmıştı ama genede hefesli hefesli tıklıyoz acaba kızmı çıkacak diye extraokk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S suqua ⭐ 19y 18 yil once (düzenlendi) #6 bi kaç fıstık resmide benden Mr. Green -Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş.-Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crumby_ ⭐ 19y 18 yil once #7 hoş bi topic olmuş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MoonLife ⭐ 19y 18 yil once #8 Mr. Green Mr. Green Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jason Walker ⭐ 19y 18 yil once #9 Evil or Very Mad TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SonSAHNE ⭐ 19y 18 yil once #10 Evil or Very Mad zuhaha sazan seni Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R ReAcTiVe ⭐ 19y 18 yil once #11 hayal kırıklığı yaşıyorumm... Crying or Very sad Crying or Very sad TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SaIideJaraRufu ⭐ 19y 18 yil once #12 KO güsel olmus! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SERE OP ⭐ 19y 18 yil once #13 ilgi için teşekkürler Rolling Eyesbeğer ne çok kız hasreti çeken erkek varmış forumda Rolling Eyes TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kurmay ⭐ 19y 18 yil once #14 mucX perde bende bişi zannetim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NephilimAngel ⭐ 19y 18 yil once #15 ben topice girerken dedim yer fıstıgımı cam fıstıgımı tuzlu fıstıkmı acaba cam fıstıgı cıktı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SERE OP ⭐ 19y 18 yil once #16 çam değil şan Very Happy TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sensei_ ⭐ 19y 18 yil once #17 ne güzel fıstıklar onlar Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NephilimAngel ⭐ 19y 18 yil once #18 çam değil şan Very Happy bizim burda çam diyolar Wink çünkü burda yasadıgım yerde çamdan düşüyo fıstıklar kendim topluyorum hastanenin bahcesindeki çamlardan extraokk extraokk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil