M.Kemal Atatürk gibi bir şahsiyeti Off Topic'in alt forumu yapmak biraz ilginç değil mi? Özel bir kategori açsak ?
Off ?
· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
J
Jason Walker
⭐ 19y
Mustafa Kemal sevgisi alt forum üst forumla gösterilmez. Bu hiçbir şeyi değiştirmez, ama illaki öyle yapalım derseniz yapılır, bu forumda demokrasi kazanır. 😜
M.Kemal Atatürk gibi bir şahsiyeti Off Topic'in alt forumu yapmak biraz ilginç değil mi? Özel bir kategori açsak ?
Mustafa Kemal Atatürk'ün değeri, sitede alt forumda olunca düşecekmi? veya üst forumda olduğunda artacakmı? Onun değeri bununla ölçülemez 👍
hiç NUTUK'u okudun mu ? evinde NUTUK var mı ? varsa Sayfa 162'nin ilk satırlarını yazar mısın ❗
Sahte milliyetçilik ve sevgi gösterisi der geçerim...
Nutuk okudum evet 😊 Doğru söylüyorsunuz Atatürkçülük bununla ölçülemem. Ben sadece diğer forumlarda hep ona özel bir kategori gördüm ve işte onun hakkında resimler yazılar diye bölümler açılmıştı ondan söyledim...
Ayrıca Kemalist abi asla ve asla sahte milliyetçilik olmaz bende... Bende en az senin ve sizin kadar milliyetçiyim.. Sadece yukarıda belirttiklerimden dolayı...
Ayrıca Kemalist abi asla ve asla sahte milliyetçilik olmaz bende... Bende en az senin ve sizin kadar milliyetçiyim.. Sadece yukarıda belirttiklerimden dolayı...
Ugur said very nice. 😘
C
Cybernetics
⭐ 17y
Atatürk insan değil mi ya? Liderimiz tabiki ama bu kadar ayrıcalıklı görülmemeli. Çünkü o da halk adamı ve halktan birisi...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap