Icerige atla
Extraloob

O Fenerlidir..

· 34 Yanıt · 3.5K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bir müfettiş,İlköğretim okulu 2. sınıflardan birine teftiş için girer.Arka sıralarda oturan mahçup bir öğrenci müfettişin dikkatini çeker.
-Kalk bakalım evladım.Alfabemizde kaç harf var söyler misin?
-Öğrenci 25 der ve başlar harflerin adını söylemeye.Yalnız 4 harfi söylemeden geçer.
-Müfettiş olmadı,29 harf olması lazım der ve harfleri yeniden söylemesini ister.
-Öğrenci harfleri tekrar söyler ,sonuç yine aynı.......25...
-Bu sırada uyanık bir öğrenci söz alır.
-Öğretmenim o Fenerlidir....U.E.F.A yı bilemez..

Spoiler
Yarıldım gülmekten yaa 😆 😆 😆
Special thx to Flexi
34 Yanıt
I
😁
J
JetHomme ⭐ 19y
😆 😆
J
JawBreaker ⭐ 18y
Ahahaha. 😆
M
Bomba yaaaa 😁 😁 😁
C
CHaKaLL ⭐ 19y
Güzelmiş makara:
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Fenerliler uğramıyor konuya. 😆
A
Avenger ⭐ 18y
Zuzhhahaha harika 😆
C
Continuum ⭐ 18y
😁 😁
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Fenerliler uğramıyor konuya. 😆

Tam onu dicektimde polemik yaratmıyayım dedim 😁

Uğruyorlarda yorum yazmıyorlar 😈
Special thx to Flexi
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Dünkü ezilmeden sonra bütün cinconlular doluşmuşlar yine.Yahu bıktım artık aynı sahneyi görmekten şu adamların yüzü anca fıkralardamı gülecek yahu bir günde gelip bizi yensinler lütfen yarabbim bir fenerli olarak sana yalvarıyorum .Artık 6s Fenerbahçe'mizi yensinde alt kat komşumun küçük kızı 3 yaşında yenildik diye ağlıyordu şimdi 11 yaşında hala ağlıyor 😆 ZzazazazaZzZzAZAZz
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bizim üst komşuda 27 yaşında bir abi, babasının anlattığı eski türkiye kupası finalleri masallarını dinliyor LOOOlooooooooLLZZZzzZZz. 😆
Special thx to Flexi
A
Apollon ⭐ 18y
daral:
I
Inception ⭐ 18y
Dünkü ezilmeden sonra bütün cinconlular doluşmuşlar yine.Yahu bıktım artık aynı sahneyi görmekten şu adamların yüzü anca fıkralardamı gülecek yahu bir günde gelip bizi yensinler lütfen yarabbim bir fenerli olarak sana yalvarıyorum .Artık 6s Fenerbahçe'mizi yensinde alt kat komşumun küçük kızı 3 yaşında yenildik diye ağlıyordu şimdi 11 yaşında hala ağlıyor 😆 ZzazazazaZzZzAZAZz

Konuyu saptırma 😉 Sadece bir fıkra
J
JawBreaker ⭐ 18y

Allah korusun alt komşunun küçük kızı ölmeden alırsınız inşallah kupayı. pray:
C
CPU ⭐ 18y
haha :D:D
I
Inception ⭐ 18y

Allah korusun alt komşunun küçük kızı ölmeden alırsınız inşallah kupayı. pray:

Bro bari sen yapma yapabildikleri bir Galatasarayı yenmek birde arada sırada şampiyon oluyorlar gönüllerince sevinsinler.Yoksa futbolculara felan saldırıyorlar biliyosun 😆
A
Apollon ⭐ 18y
Yeri değil ama buda ilginç bi yorum ntvspor'dan alıntı..
Mine Bilgen
Eğer hakemler devreye girerse Beşiktaş şampiyon olur, federasyon el atarsa Galatasaray şampiyon olur, Milletvekilleri el atarsa Fenerbahçe şampiyon olur.. Ama ülkede bir felaket yıkım olursada Bursaspor şampiyon olur.
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Farkettin mi tek yorum yazana fenerbahçeli benim.Öyle içiniz burkulmuş ki forumda nasıl 6s yi FB den üstün göstersem diye etrafa saldıran gs li arkadaşlar 😆
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Farkettin mi tek yorum yazana fenerbahçeli benim.Öyle içiniz burkulmuş ki forumda nasıl 6s yi FB den üstün göstersem diye etrafa saldıran gs li arkadaşlar 😆

Galatasarayı üstün gösterme gibi bir çabamız yok, zaten üstünüz.
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: