Icerige atla
Extraloob

Nuwa Şıtaff :D

· 26 Yanıt · 3.2K görüntüleme
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
Pazar gününe mütakip kendileri uğradılar bize 😄 aynı gün +6 bastım 😊 dün gece kıydım silaha 7 denedim ve sonuc 😊 2h yi ne zaman düşürcez bakalım

- Resim Silinmiş.
26 Yanıt
E
Explosive ⭐ 17y
H.olsun cok güzel görünüyor
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
şimdi buna :d no advence 9 bastımmı 😊 kimse tutamaz beni
A
Addicted ⭐ 19y
Tebrikler. O şans bize gülmedi henüz 😊 😆
S
Hayırlı olsun
E
Extrowe ⭐ 16y
Hayırlı olsun silah güzel fakat statlarla oynaman gerek biraz kolay gelsin. 😜
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
stat deme :d bana nolur reinforce %70 ti mag basarken patladı %0 tablet bulmak zor

magic de 41 den yukarı çıkmadı 😄 +7 çok kolay bastım ama
E
Explosive ⭐ 17y
İmmortalı var Astralda bas +9a git sonra ADV B grade bas bnce
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
😄 sro hayatında yapabileceğin en büyük yanlış silaha astral basmak 😄 basarsan direk 4.düşüor 😄 basmassam 9a a kadar gidiom o yüzden no astral no cry 😄
A
ALpique ⭐ 17y
bro bendne sölemesi +8 yap 2 adv bastınmı +10 yeter benım başım çook yandı çok benden söylemesi
T
TheCunninG ⭐ 19y
H.olsun cok
D
Gzz Bro Gerisi Gelir İnş.
D
Doma$no ⭐ 18y
Millette şans var ya
S
SilentLord ⭐ 17y
hayırlı olsun (:
P
PeRTePS ⭐ 16y
Harbiden Güzel Durmuş H.olsun 😄
I
Impossy ⭐ 17y
Hayırlı olsun arkadaşım.
Ben birşey sorucam konuyla alakası yok ama immortal tam olarak en işe yarıyor ve astral söylermisiniz lütfen ? 🙄
H
hiper ⭐ 18y
Hayırlı olsun arkadaşım.
Ben birşey sorucam konuyla alakası yok ama immortal tam olarak en işe yarıyor ve astral söylermisiniz lütfen ? 🙄

İmmortal : +5 Ten sonra sılahların Failed olması halinde kaybolma ihtimali vardır.. immortal oldugu surece bu ihtimal yok olur..
Astral : +5 ve sonrasında ıtem yandıgında Astral basılı halde ise silah +4'e düşer +0 yerine
😘
I
Impossy ⭐ 17y
Hayırlı olsun arkadaşım.

İmmortal : +5 Ten sonra sılahların Failed olması halinde kaybolma ihtimali vardır.. immortal oldugu surece bu ihtimal yok olur..
Astral : +5 ve sonrasında ıtem yandıgında Astral basılı halde ise silah +4'e düşer +0 yerine
😘

Çok teşekkürler hiper 😘
H
hiper ⭐ 18y
Rica ederim 🍺
D
Darknes08 OP ⭐ 18y
😄 +10 yapsam tmmdır silah daha bişiye gerek yok

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: