Pazar gününe mütakip kendileri uğradılar bize 😄 aynı gün +6 bastım 😊 dün gece kıydım silaha 7 denedim ve sonuc 😊 2h yi ne zaman düşürcez bakalım
- Resim Silinmiş.
Nuwa Şıtaff :D
· 26 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
26 Yanıt
H.olsun cok güzel görünüyor
şimdi buna :d no advence 9 bastımmı 😊 kimse tutamaz beni
Tebrikler. O şans bize gülmedi henüz 😊 😆
S
SkyFallOnline
⭐ 18y
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun silah güzel fakat statlarla oynaman gerek biraz kolay gelsin. 😜
stat deme :d bana nolur reinforce %70 ti mag basarken patladı %0 tablet bulmak zor
magic de 41 den yukarı çıkmadı 😄 +7 çok kolay bastım ama
magic de 41 den yukarı çıkmadı 😄 +7 çok kolay bastım ama
İmmortalı var Astralda bas +9a git sonra ADV B grade bas bnce
😄 sro hayatında yapabileceğin en büyük yanlış silaha astral basmak 😄 basarsan direk 4.düşüor 😄 basmassam 9a a kadar gidiom o yüzden no astral no cry 😄
bro bendne sölemesi +8 yap 2 adv bastınmı +10 yeter benım başım çook yandı çok benden söylemesi
T
TheCunninG
⭐ 19y
H.olsun cok
D
DonTouchMe_
⭐ 17y
Gzz Bro Gerisi Gelir İnş.
Millette şans var ya
S
SilentLord
⭐ 17y
hayırlı olsun (:
Harbiden Güzel Durmuş H.olsun 😄
Hayırlı olsun arkadaşım.
Ben birşey sorucam konuyla alakası yok ama immortal tam olarak en işe yarıyor ve astral söylermisiniz lütfen ? 🙄
Ben birşey sorucam konuyla alakası yok ama immortal tam olarak en işe yarıyor ve astral söylermisiniz lütfen ? 🙄
Hayırlı olsun arkadaşım.
İmmortal : +5 Ten sonra sılahların Failed olması halinde kaybolma ihtimali vardır.. immortal oldugu surece bu ihtimal yok olur..
Astral : +5 ve sonrasında ıtem yandıgında Astral basılı halde ise silah +4'e düşer +0 yerine 😘
Hayırlı olsun arkadaşım.
İmmortal : +5 Ten sonra sılahların Failed olması halinde kaybolma ihtimali vardır.. immortal oldugu surece bu ihtimal yok olur..
Astral : +5 ve sonrasında ıtem yandıgında Astral basılı halde ise silah +4'e düşer +0 yerine 😘
Çok teşekkürler hiper 😘
Rica ederim 🍺
😄 +10 yapsam tmmdır silah daha bişiye gerek yok
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap