Icerige atla
Extraloob

nuconnector dan sonra agBot

· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme
M
Macro OP ⭐ 19y
beyler bir fikrim var acaba yapabilecek arkadaş varmı

nuconnector açıldıktan sonra otomatik agBot ve sro_client açılan bi eklenti yapamazmıyız ben çok düşündüm ama nasaıl yapacağımı bulamadım bi türlü anca pixeller den yapabilirim fare bir nuconnectır a sonra agbot ve sro_client a tıklar onlşarın da herzaman aynı yerde olup olmayacağı meçul yapabilecek varsa çokmakbule geçer
14 Yanıt
_
_aLy_ ⭐ 19y
i cant do it Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hiç Bişi Anlamadım santam
_
_aLy_ ⭐ 19y

dioki, biz sadece bi program açıcaz ve program ardıardına, nuconnector > agbot > silkroadı açıcak..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

dioki, biz sadece bi program açıcaz ve program ardıardına, nuconnector > agbot > silkroadı açıcak..

İki Kere Tıklamayadamı Üşeniyorsunuz Artık santam
D
DeSwa ⭐ 19y
SciTe programi ile yaparsin yaptiğin işlemleri macro olarak kaydediyor. exe haline getiriyor. Autoit ile ayni şirketin.
_
_aLy_ ⭐ 19y

SciTe programi ile yaparsin yaptiğin işlemleri macro olarak kaydediyor. exe haline getiriyor. Autoit ile ayni şirketin.

basit bi işse bari yapta istek yerini bulsun mucX
D
DeSwa ⭐ 19y
Autoit programinin kurulu olmasi gerekiyor daha sonra Scite programini kuracaksiniz.
Masaüstünde yeni bir tane Autoit Script dosyasi olusturup. Sağ tiklayin.Edit Script i seçin.
Program acilinca Tools bölümünden AU3Record u secin.

Bir dialog acilcak Recoderd Window Text ve Record Mouse secili olsun. ve kayiti baslatip işlevi yapin.
M
Macro OP ⭐ 19y

İki Kere Tıklamayadamı Üşeniyorsunuz Artık santam

herşeyi otomatiğe bağlamaya alışmışız Very Happy
_
_aLy_ ⭐ 19y

Autoit programinin kurulu olmasi gerekiyor daha sonra Scite programini kuracaksiniz.
Masaüstünde yeni bir tane Autoit Script dosyasi olusturup. Sağ tiklayin.Edit Script i seçin.
Program acilinca Tools bölümünden AU3Record u secin.

Bir dialog acilcak Recoderd Window Text ve Record Mouse secili olsun. ve kayiti baslatip işlevi yapin.

adam nasıl yapılcaını sormamış, yapabilcek varmı demiş Mr. Green
B
şey gibi bu benim fikrim geldi Mr. Green
D
DeSwa ⭐ 19y
Bizim milletin kaninda var hazircilik belescilik ben söledim nasil yapilacagini biraz emek sarfedin.
T
Turkish ⭐ 19y
auto it ne Very Happy:D:D:D:D kurda pot basan program mı Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

auto it ne Very Happy:D:D:D:D kurda pot basan program mı Very Happy

Muhaha Very Happy Program Yapmak İçin Kullanılan Program Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: