beyler bir fikrim var acaba yapabilecek arkadaş varmı
nuconnector açıldıktan sonra otomatik agBot ve sro_client açılan bi eklenti yapamazmıyız ben çok düşündüm ama nasaıl yapacağımı bulamadım bi türlü anca pixeller den yapabilirim fare bir nuconnectır a sonra agbot ve sro_client a tıklar onlşarın da herzaman aynı yerde olup olmayacağı meçul yapabilecek varsa çokmakbule geçer
nuconnector dan sonra agBot
· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
i cant do it Mr. Green
Hiç Bişi Anlamadım santam
dioki, biz sadece bi program açıcaz ve program ardıardına, nuconnector > agbot > silkroadı açıcak..
dioki, biz sadece bi program açıcaz ve program ardıardına, nuconnector > agbot > silkroadı açıcak..
İki Kere Tıklamayadamı Üşeniyorsunuz Artık santam
SciTe programi ile yaparsin yaptiğin işlemleri macro olarak kaydediyor. exe haline getiriyor. Autoit ile ayni şirketin.
SciTe programi ile yaparsin yaptiğin işlemleri macro olarak kaydediyor. exe haline getiriyor. Autoit ile ayni şirketin.
basit bi işse bari yapta istek yerini bulsun mucX
Autoit programinin kurulu olmasi gerekiyor daha sonra Scite programini kuracaksiniz.
Masaüstünde yeni bir tane Autoit Script dosyasi olusturup. Sağ tiklayin.Edit Script i seçin.
Program acilinca Tools bölümünden AU3Record u secin.
Bir dialog acilcak Recoderd Window Text ve Record Mouse secili olsun. ve kayiti baslatip işlevi yapin.
Masaüstünde yeni bir tane Autoit Script dosyasi olusturup. Sağ tiklayin.Edit Script i seçin.
Bir dialog acilcak Recoderd Window Text ve Record Mouse secili olsun. ve kayiti baslatip işlevi yapin.
İki Kere Tıklamayadamı Üşeniyorsunuz Artık santam
herşeyi otomatiğe bağlamaya alışmışız Very Happy
Autoit programinin kurulu olmasi gerekiyor daha sonra Scite programini kuracaksiniz.
adam nasıl yapılcaını sormamış, yapabilcek varmı demiş Mr. Green
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
şey gibi bu benim fikrim geldi Mr. Green
Bizim milletin kaninda var hazircilik belescilik ben söledim nasil yapilacagini biraz emek sarfedin.
auto it ne Very Happy:D:D:D:D kurda pot basan program mı Very Happy
auto it ne Very Happy:D:D:D:D kurda pot basan program mı Very Happy
Muhaha Very Happy Program Yapmak İçin Kullanılan Program Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap