Icerige atla
Extraloob

!nternet Explorer - Mozilla FireFox

· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
!nternet Explorer Hangi Siteye Girersem girem Otomatikmen Mozilla FireFox Açılıyor Ve O Siteyi Açıyor Neden Acaba?
14 Yanıt
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Kesin Çözüm Bence Kaldır Firefoxu
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
Kesin Çözüm Bence Kaldır Firefoxu

FireFox Daha iyi o yüzden Kaldırmıyorum . Bu Soruma Cevap Deqil ...
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Ben Sana Sadece Çözüm Ürettim
😉 😉
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
Ben Sana Sadece Çözüm Ürettim
😉 ;)

TeşekkürLer 😜
S
saxfax ⭐ 19y
iLk tercihini Firefox yapmıssın o yuzden dolayi hep Fox acar Exp i actıgında sana bir soru sorar varsayılan tercihiniz olsun mu ? (diye) olsun dersen sorun cozulur :?!!
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
iLk tercihini Firefox yapmıssın o yuzden dolayi hep Fox acar Exp i actıgında sana bir soru sorar varsayılan tercihiniz olsun mu ? (diye) olsun dersen sorun cozulur :?!!

O Soruyu Neden Sormuyor Acaba? 😐
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
Arkadaşlar ben Bu soruna Çözüm Bulabilmiş Deqilim 😐
T
Tailander ⭐ 19y
Ne Mozilla Kullan Nede IE Serisini.Sana Önerim Opera Gerçekten Çok Kullanışlı Bir Yazılım Üretmişler.....Sana Önerim Bu...
J
juanito05 ⭐ 19y
varssılaylan tarayıcı yı mozilla olarak ayarlamışsın ondan.
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
varssılaylan tarayıcı yı mozilla olarak ayarlamışsın ondan.

Tammda Onu Geri İE Ye çevirmek İstiyorum nas1L Acep 😜
B
Ie yi başdan kur sonra kurulumun son aşamasında sana sorular soracak orda varsayılan tarayıcı olarak Ie yi kullan de tmm dır
S
StarkDrache OP ⭐ 19y
Ie yi başdan kur sonra kurulumun son aşamasında sana sorular soracak orda varsayılan tarayıcı olarak Ie yi kullan de tmm dır

Kuruyorum İE 7.0 'ı Bana Kurulum Tamamlanamad1 Yap1lan Değişiklikleri Silmek için Bilgisayrınızı Yeniden başlatın vs...
B

Kuruyorum İE 7.0 'ı Bana Kurulum Tamamlanamad1 Yap1lan Değişiklikleri Silmek için Bilgisayrınızı Yeniden başlatın vs...

Ozaman Firefoxu komple sil başdan kur
fire fox ile ilk girdiğin sayfada firefoz varsayılan tarayıcı olarak ayarlansınmı diye uyarı çıkacak

o hataya bunu bidaha gösterme seçeneğine tıkla ve hayır sonra tmm yap bu sefer olacaktır

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: