Tebrikler 😘
gzz
tbrkler
ps: Bana göre warior bard berbat bi build neden bunu tercih ettin acaba?bi yazarsan sevnrm :P
tbrkler
ps: Bana göre warior bard berbat bi build neden bunu tercih ettin acaba?bi yazarsan sevnrm :P
tbrkler
arkadaştan önce ben yapayım bir açıklama;
1.warriora zaten çok sp gerekiyor cleric açmayalım ki daha fazla sp gerekmesin zaten bu char pt charı olcak warrior olarak her ptye girer.
2.benim zaten cleric charım var bu charı da ptye warriorluk yer olmazsa bard olarak aldırırım.
3.warrior çok yavaş,bard yapalım ki biraz hızlansın.
ps:warrior/bard char yapan kişilerle muhabbetlerimden çıkardığım sonuçlardır.
tbrkler
arkadaştan önce ben yapayım bir açıklama;
1.warriora zaten çok sp gerekiyor cleric açmayalım ki daha fazla sp gerekmesin zaten bu char pt charı olcak warrior olarak her ptye girer.
2.benim zaten cleric charım var bu charı da ptye warriorluk yer olmazsa bard olarak aldırırım.
3.warrior çok yavaş,bard yapalım ki biraz hızlansın.
ps:warrior/bard char yapan kişilerle muhabbetlerimden çıkardığım sonuçlardır.
1. sp gerekiyor diye cleric açmamak çok çok çok bedbahtlık saçmalık 😄 😉
2.party charı olmak istiyorsanda cleric açmalısın bard kolay build herkes bard açar ama cleric açmak zor warrir olarak giremessen cleric olarak rahat rahat pt bulursun (en azından barddan daha rahat)
3.hızlansın diye göz göre göre ezik bi çar yapılmaz scrooll kullanırsın sorunun ortadan kalkar
PS:warrior bard tam tamına ezik bi builddir pvpde kimseyle kapışılamaz :////
~~SADECE BENİM FİKRİM !
tbrkler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap