C Constanzia OP ⭐ 19y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D Doma$no ⭐ 18y 15 yil once #2 Yeter 😄Ps: Tebrikler. 😗 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S S4YKLO ⭐ 16y 15 yil once #3 bende 1 haftadır cave deyim ama item bile yok 😄 birde one hand yannda ki item ney 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Maynard__ ⭐ 16y 15 yil once #4 teb. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WalkingDead ⭐ 17y 15 yil once #5 H. olsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Constanzia OP ⭐ 19y 15 yil once #6 bende 1 haftadır cave deyim ama item bile yok 😄 birde one hand yannda ki item ney :Do one hundred nova deil düz item 😁 demın caveye gırdım adım attım tam ptye gırdım 2 item düştü dier itemi görseniz 2h phy 80 immortal 6 steady 6 lucky 6 durabılıty %160 bugun gunumdeyim iyiki gelmişim caveye 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Constanzia OP ⭐ 19y 15 yil once #7 teb.H. olsunYeter 😄Ps: Tebrikler. 😗 Saolun ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Loras ⭐ 16y 15 yil once #8 tebrikler hacım 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 15 yil once #9 gzz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil