P pcstar OP ⭐ 17y 15 yil once #1 Dün nova staff düşürdüm bugunde sword bu zamana kdr bi tane nova düşmemıstı bı dustu tam dustu 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Smirnoff ⭐ 17y 15 yil once #2 daha dün düşüremedim diye üzülüyodun bune hız hayırlı olsun 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pcstar OP ⭐ 17y 15 yil once #3 saolasın kardeşim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B barbaros3131 ⭐ 17y 15 yil once #4 Hayırlı Olsun Oğuz._WepWaWet_ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Relax ⭐ 17y 15 yil once #5 hayırlı olsun mag kötü değil 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pcstar OP ⭐ 17y 15 yil once #6 saol iso TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G GenesukiSama ⭐ 18y 15 yil once #7 Hayırlı Olsun.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 15 yil once #8 hayırlı olsunherculesde Poyraz_ adında charın varmıydı? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warden_ ⭐ 17y 15 yil once #9 Hayırlı olsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bLujCzz ⭐ 16y 15 yil once #10 hayırlısı olsun . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fahmlugat ⭐ 18y 15 yil once #11 hayırlı olsun mag kötü değil :) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A amasya1993 ⭐ 17y 15 yil once #12 tebrikler bizde o şans yok 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kunt34 ⭐ 16y 15 yil once #13 hangi server satılıkmı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pcstar OP ⭐ 17y 15 yil once #14 sw apollo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kunt34 ⭐ 16y 15 yil once #15 tüh malazgirt olsa idi satın alırdım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Junup ⭐ 16y 15 yil once #16 gz bro TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pcstar OP ⭐ 17y 15 yil once #17 ty all TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B barbaros3131 ⭐ 17y 15 yil once #18 / TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DevilKiss ⭐ 17y 15 yil once #19 Yeter bea 4 gündür çarı durmadan bota koyuyorum gene nova düşmüyor deli olacam ulen TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X X_HeaveN_X ⭐ 16y 15 yil once #20 GZz sword TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil