E erkansasmaz32 OP ⭐ 16y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Shutetsu ⭐ 16y 15 yil once #2 Hayırlı Uğurlu Olsun 😊 PM'e bittim bende clean staff war PHY %61 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E erkansasmaz32 OP ⭐ 16y 15 yil once #3 Tşkkürler ummadıgım bi anda düştü TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ALpique ⭐ 17y 15 yil once #4 Uvff be statlarda güzel blue basıp alchemy yaptıktan sonra tam 1 canavar olur o... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DoNJuaN ⭐ 19y 15 yil once #5 Hayırlı Uğurlu Olsun 😊 PM'e bittim bende clean staff war PHY %61 🤤 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 15 yil once #6 Crit 2 %100 😱 😆 😈Hayırlı olsun dostum elinde paralansın 😊 [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
SubDue ⭐ 17y 15 yil once #7 Hayırlı olsun tam da itemin ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SoFToucH ⭐ 19y 15 yil once #8 Hayırlı olsun çarda yakıyor . Bide küfürü editleseydin 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E erkansasmaz32 OP ⭐ 16y 15 yil once #9 Teşekkürler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kSk_StyLe ⭐ 17y 15 yil once #10 büyük şans valla helal olsun 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P pirate__ ⭐ 18y 15 yil once #11 Hayırlı Uğurlu Olsun 😊 PM'e bittim bende clean staff war PHY %61 🤤PHY derken başkanım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil