Icerige atla
Extraloob

Nova 1hand Sword +7 8)

· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
Bugün içimde +7 basmak geçti bunu Game masters şerefine ve extraloob halkına armağan ediyorum 🙏

ps: o kadar da elixir boşa almışım ya hep fazla alıyorum 😈

- Resim Silinmiş.

18 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Mutant bu adam ya. 😜
A
Addicted ⭐ 19y
senin karakterin tipide nickle çok uyuyo bro 😆 tam böyle nası desem 😆 deli gibi bi tipi var makara:
E
Extrowe ⭐ 16y
Gzz ^^
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Yav bu kadar + basılacak novayı nerden buluyosun merak ediyorum 😄
gz.
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
@sarkoLata

alıyorum bro charın isminin piyasası geniş 😄 kime nova silah düşerse bana pm atıyor anlaşıyoruz. 😄

@Addicted

ty bro o senin deliliğin 😄

@Mopneet

az kaldı bro az kaldı 😄 +7 de kesmeyecek artık 😄
W
Wrestler ⭐ 19y
bro allah askına bir yardım et charımın id pw vereyim chara gir su bowa +5 yap nova bow aldım en az 200m gitti lucklara elixirlere +3 ten yukarı cıkmıyor allah askına +5 yeter ya vallahi bi cözüm bulun bugtamı kaldım ne herşeyi denedm + basmadıgım yer kalmadı +4 e bile cıkmıyor :S 1 haftadır +5 olmadı :S
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
bro allah askına bir yardım et charımın id pw vereyim chara gir su bowa +5 yap nova bow aldım en az 200m gitti lucklara elixirlere +3 ten yukarı cıkmıyor allah askına +5 yeter ya vallahi bi cözüm bulun bugtamı kaldım ne herşeyi denedm + basmadıgım yer kalmadı +4 e bile cıkmıyor :S 1 haftadır +5 olmadı :S

makara:
A
AlchemyMaker OP ⭐ 15y
@Wrestler

bro prensip meselesi emanet char almıyorum 😊 denemekten başka çaren yok biraz beklet bowu sonra denersin geçer sıkma canını
V
Viski ⭐ 18y
TebrikLer..
S
saturnus ⭐ 17y
Tbrkler Sana bi sorum olacak bütün resimleri çektiğin yerlerdemi basıyosun+ ları yoksa başka yerde basıp resimleri başka yerdemi çekiosun merak ettim sadece başka yerde basıosan nerde basıosun die sormayacam xD
M
Maynard__ ⭐ 16y

😁 😁 😁
senin karakterin tipide nickle çok uyuyo bro 😆 tam böyle nası desem 😆 deli gibi bi tipi var makara:
🤝 🤝 😁
W
Wrestler ⭐ 19y

😁 😁 😁
🤝 🤝 😁

sen bni nerden tanıyorsun aga 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Tbrkler Sana bi sorum olacak bütün resimleri çektiğin yerlerdemi basıyosun+ ları yoksa başka yerde basıp resimleri başka yerdemi çekiosun merak ettim sadece başka yerde basıosan nerde basıosun die sormayacam xD

yerinde ve doğru bir soru olmuş ama dwnin ortasında basacağını hiç sanmıyorum o mekanında basıp buraya geliyor 83035633
B
bgges ⭐ 16y
asdasd
B
bgges ⭐ 16y
asdasd
Barzo
Barzo ⭐ 19y
neden yapıyorsun bana bunu 😢
S
saturnus ⭐ 17y

yerinde ve doğru bir soru olmuş ama dwnin ortasında basacağını hiç sanmıyorum o mekanında basıp buraya geliyor 83035633

👍 Saten bu foto için sormadım diğer konularını görüyorum.Hep soracam unutuyorum.Aklıma geldi sorayım dedim 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: