premiumu olan biri girince bizi mi atıyoo yaww 😱 normal bi şekilde pvp yapıyom bi bakıyom DC 😱 bunun nedenini bilen varsa yardım ederse çok sevinirimm ❗ şimdiden çok teşekkürlerrrr ❗
Normal oynarken Disconnect veriyoo
· 4 Yanıt · 818 görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
S
StickControl
⭐ 19y
premiumu olan biri girince bizi mi atıyoo yaww 😱 normal bi şekilde pvp yapıyom bi bakıyom DC 😱 bunun nedenini bilen varsa yardım ederse çok sevinirimm ❗ şimdiden çok teşekkürlerrrr ❗
Nedeniniii Sormaa Kendini Yormaa Bende Anlamadıım böle şarkı wardı sanki 🙄
Nedeniniii Sormaa Kendini Yormaa Bende Anlamadıım böle şarkı wardı sanki 🙄
Eer Herada oynuyorsan premiumlu biri girdii an sen dc yersin oherada goldbotlar bile premiumlu 😈
pacific te oynuyorumm . ama kasarken atmıyoo pvp de atıyoo GM herhalde kasmayanı sepetliyoo 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
130 LW ŞEF GENARAL 13 DG LEGENDSET +3 +2 KARISIK 3 PAGE NORMAL DEVIL DRESİ VAR PEE + DEVIL UZATACAGI GOLD BUF CAR Net Hızından veya Normal Nedenlerden Oyuna Giremeyenler SS DEWİLLİ SSNuker normal set yok ama fb inca common set var ve ardından 13 adet char toplu satılacaktır Disconnect giant mob keserken diger normal moblara gecme proplemi