F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 16 yil once #1 Sen Stoke City'de yedek kalacak oyuncu değilsin Tuncay.Geri dön ve şu ruhsuz Fenerbahçe takımına ruhunu kat![youtube]3FQ8txPwxiM&feature=related[/youtube] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
V volkanka ⭐ 17y 16 yil once #2 Dönerse Nihat'tan farkı kalmaz 8)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Arcadia ⭐ 17y 16 yil once #3 sonuna kadar katılıyorum !dön tuncay ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #4 Dönerse Nihat'tan farkı kalmaz 8))+1907 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 16 yil once #5 Nihat'ın böyle olma sebebi gelmeden önce sakat olması ve askerlik yüzünden sezon öncesi hazırlık kampına katılamamasıdır.Bknz: Emre Belözoğlu Aragones zamanında nasıldı [Hazırlık kampına katılamamıştı] şimdi nasıl ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R ReLaX_35 ⭐ 17y 16 yil once #6 Bence ne olursa olsun gerı gelmesı gerek cunkı onun yerı doldurulamadı ve doldurulucagınıda dusunmuyorum dunyanın en buyuk starlarını dahı getırsek o tuncayın yerını tutacagını zannetmıyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Old School ⭐ 19y 16 yil once #7 Kesinlikle dönmeli nihat gibi olmıycaktır tuncay fenerbahçe için hep ayrıdır. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leet1 ⭐ 19y 16 yil once #8 Gidipde dönenlerin hepsi pert olmuş olarak dönüyor bir işe yaramıyorlar..Tuncay'da öyle olur ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil