Arkadaşlar nokia 5130 xm kullanıcısıyım ancak telefonum sürekli sorun çıkarıyor garantisi de bitti servise ufacık bişey için para vermek istemiyorum, bilenler vardır belki beyaz ekran sorunu vardı telefonumda birkaç yerde okudum hafıza kartını çıkarıp açmaya çalışınca açılıyormuş, denedim bunu ancak bu sefer tuşlar çalışmamaya başladı. Telefon açılıyor pin kodunu giriyorum ama sonra tuşlar çalışmıyor. Tahminimce telefona format atarsam veya yeni yazılım yüklersem düzelecek ama format atmayı aradım aradım bulamadım aranızda bilenler varsa nasıl yapılacağını anlatırsa çok memnun kalırım, veya başka bir çözümü falan varsa. Servisine 5 kez gitti her seferinde sadece yazılım güncelleyip verdiler aynı şeyi ben de yapabilceğimi düşünüyorum.
yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.
Nokia 5130 XM sorun
· 10 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
aynı sorundan 5 kere gittiyse tüketici mahkemesine başvurup telefonu yenisiyle değiştirilmesini yada ücret iadesini yaptırabilirsiniz...
bu cihaz hep böle sorunlar veriyo. bi arkadaşım da şifre koymadıgı halde hafıza kartında şifre var görünüyordu kartı kırıp atmak zorunda kaldı.
aynı sorundan 5 kere gittiyse tüketici mahkemesine başvurup telefonu yenisiyle değiştirilmesini yada ücret iadesini yaptırabilirsiniz...
garantisi de bitti
🙄
3
3X_Batuhan
⭐ 15y
aynı sorundan 5 kere gittiyse tüketici mahkemesine başvurup telefonu yenisiyle değiştirilmesini yada ücret iadesini yaptırabilirsiniz...garantisi de bitti
🙄
garanti süresi boyunca 5 kere gıttıgı ıcın her turlu kazanır . mahkemeye gerek yok . hakem diye bişey var ona gitse yeter
aynı sorundan 5 kere gittiyse tüketici mahkemesine başvurup telefonu yenisiyle değiştirilmesini yada ücret iadesini yaptırabilirsiniz...garantisi de bitti
🙄
garanti süresi boyunca 5 kere gıttıgı ıcın her turlu kazanır . mahkemeye gerek yok . hakem diye bişey var ona gitse yeter
aynen...
telefonu değiştirince yine aynı sorunu çıkaracak, bu yüzden kendim çözmek istiyorum telefondaki sorunu.
telefonu değiştirince yine aynı sorunu çıkaracak, bu yüzden kendim çözmek istiyorum telefondaki sorunu.
para iadesi yaptırabiliyorsunuz...
para iadesi yaptırabiliyorsunuz...
peki bunun için nereye ne şekilde başvurmam gerekli ?
Nokia'mı kaçııuıın
bende N97 mağduruym 🍿
bende N97 mağduruym 🍿

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap