guildimiz 5 lvl olmuştur 40+ online arkadaşlarımızı bekliyoruz NoFear'dan slmlar!!
<<NoFear>>Guildimiz 5 LvL Olmuştur!!!
· 18 Yanıt · 5.3K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
qrafy_turq
⭐ 19y
hePımıze hayırLı oLsun .. Twisted Evil Cool
lvl5 iyidir güzeldir başarılar dilerim iyi bir union ile kesinlikle yabancılardan oluşan bir uniona girin detective
qrafy_turq
⭐ 19y
lvl5 iyidir güzeldir başarılar dilerim iyi bir union ile kesinlikle yabancılardan oluşan bir uniona girin detective
Unıonumuz da yabancı guıLdde var .. Örn : HeaL ci Kiris imiz var her cagırısımız da kosar geLir .. Bagzı insanLarımız dan daha merhametLi oLdukLarı kesin .. Mr. Green
Hayırlı olsun. Cool
qrafy_turq
⭐ 19y
Hayırlı olsun. Cool
saOL knk .. Cool
hepiniz saolun guildin 5 lvl olmasında katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz 4EVER NoFear
hayırlı olsun kardeş 5 lvl iyi:)) Twisted Evil Twisted Evil

güçlülüsünüz fakat ne olursa olsun global den küfür etmek çok yanlış ve bu bir iki değildi tüm gece küfürleştiğinizi hatta adresinizi verip gelmeyen şöle olur falan dediğinizi hatırlıyorum ama yinede başarılar
güçlülüsünüz fakat ne olursa olsun global den küfür etmek çok yanlış ve bu bir iki değildi tüm gece küfürleştiğinizi hatta adresinizi verip gelmeyen şöle olur falan dediğinizi hatırlıyorum ama yinede başarılar
böle şeyler olur sana küfrederseler sende edersin headbang2ft9
A
AbSoLuT_ZeRo
⭐ 19y
Gevurlar Turklere sovuo bız gevurlara sonra Turkler Bıze sovuo super adaletlı ıs Zeusta oynayanlar bılır bızı bızı begenen bole begensın bıze yamuk yapan serverdan charını delete etsın dıceklerım bu kadar ...
hepimize hayırlı olsun (TiTaN)
sa guild bana no dc client 1.33 lazım olan biri varsa verebilirmi konu açtım ama cvp gelmedi Embarassed
burak beni en iyi sen bilirsin ama o sizin guildden maria bana pkk dedi sen beni bilirsin diyorum çünkü 6 senelik sınıf arkadaşımsın guild mükemmel ama böle insanlar yakışmıo görkem samet ve senin gibi adamların arasına Sad
T
topal_solucan
⭐ 19y
Gevurlar Turklere sovuo bız gevurlara sonra Turkler Bıze sovuo super adaletlı ıs Zeusta oynayanlar bılır bızı bızı begenen bole begensın bıze yamuk yapan serverdan charını delete etsın dıceklerım bu kadar ...
La harbi çok komiksiniz. Arkadaşa katılıyorum globalden ettiğiniz küfürlçerin haddi hesabı yok. Charı nası delete ettireceksiniz serverden onu merak ettim Mr. Green kahvekeyfi kahvekeyfi
qrafy_turq
⭐ 19y
Tmm kardes artık susun topicimiz aLtında kavqa yasaktır !!! Cool
He .. iLLa biz ederiz diyorsanız kendinize bi topic açın orada sürdürün uzatmayın .. uzattırmayın !! kahvekeyfi kahvekeyfi
He .. iLLa biz ederiz diyorsanız kendinize bi topic açın orada sürdürün uzatmayın .. uzattırmayın !! kahvekeyfi kahvekeyfi
hayırlı oslun
qrafy_turq
⭐ 19y
hayırlı oslun
Eyw .. kardes saoLasın .. Cool
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap