Icerige atla
Extraloob

====<NoFeaR====>

· 41 Yanıt · 11K görüntüleme
A
AbSoLuT_ZeRo OP ⭐ 19y
Guılddımız 2lv dır ss ını sonra koyıcam tum adamlarımız 32+ dır 32+ arkları beklıoryz

---NOT---

24+ olupta full bot presı olan arklarıda beklerız...
41 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
öncelikle sitemize hoşgeldin sefalar getirdin güzel bir giriş yapmışsın sro içerisinde u ya basıp guild ss i alırsan ve guild üyelerinden 10 tanesi sitemize üye olursa ancak özel bölüm açabiliyoruz bilgine extrabeer
C
CaPKiN ⭐ 19y
s.a guild üyelerimiz zaten extra üyesidir ss yi ben koyayım silkrad konusunda yardım isteyen arkadaşlrımızı yönlendirdiğimiz tek sitede burasıdır guild olarak bütün arkadaşlara selam eder 40+ arkdaşları bekleriz ....
-Resim Silinmiş.
C
CaPKiN ⭐ 19y
serverdeki ilk unique m 43 de ><hedef lord Very Happy:D

-Resim Silinmiş.
Y
YAVUZ16 ⭐ 19y
bende saturn de car actım suan 39 lvl ım sp kastıgım ıcın ....guıldınızde karsılıklı saygı sevgi ve özveri varsa aranızda olma isterim...
C
CaPKiN ⭐ 19y

bende saturn de car actım suan 39 lvl ım sp kastıgım ıcın ....guıldınızde karsılıklı saygı sevgi ve özveri varsa aranızda olma isterim...

tabiki dostum bekleriz oyunda pm atarsan buluşuruz Avatar TiTaN _KaN_
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
iyi de sitemize üye olanlar aynı guild üyesi mi nick olarak aynı mı Question
C
CaPKiN ⭐ 19y

iyi de sitemize üye olanlar aynı guild üyesi mi nick olarak aynı mı Question

tşkler extra özel bölüm olmasada bizim her zman tavsiye edecegimiz site burası site için ayrıca tşk ederim...
C
CaPKiN ⭐ 19y
guildimiz lvl 4 olmuştur gp%52 40+ arkadaşları bekliyoruz
L
LibLibi ⭐ 19y
bende FreakZ guiLdimiz adina size basariLAr diLiyorum Cool
hosgeLdiniz...
Lib...
A
amigos ⭐ 19y
la olaya bak yanlıslıkla benım eskı charın thieflıkle kesdıgı uruyu atmısım
lord larıda atımde mıllet ezuk demesın :)))
A
amigos ⭐ 19y
kafayı yedı pc bir kaç gun ıcınde lord yarkan fotosundan gecılmıcek burası hahahaaha :))) darısı başınıza
qrafy_turq
qrafy_turq ⭐ 19y

kafayı yedı pc bir kaç gun ıcınde lord yarkan fotosundan gecılmıcek burası hahahaaha :))) darısı başınıza

iNş hacım iNş .. Mr. Green Mr. Green
C
CaPKiN ⭐ 19y
du maziyi hatırlatma eski charım gelio aklıma yaf nukerim alınmada yarısından cogunda yerdesin resimlerin ayaktakiler daha karizma:D aslanım kocum master im benim guildimiz unique kesmede 1 numere olacek eminim güsel çalışma emege saygı + rep özel guild alanı plss admin duy sesimiziiD::D:D:D NoFeaR ( Lib arkadaşımıza teşekkürler hoşbulduk saglılarımızla TiTaN old CaPKiN in Zeus)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: