F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 16 yil once #1 Aşk konusunda felsefemdir.Kadınlara bağlanmanın kötü birşey olduğunu düşünüyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K Kriptex ⭐ 17y 16 yil once #2 Kadın yoksa , ağlamak da yok 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E El Verano ⭐ 18y 16 yil once #3 Bana aşırı ters bir söz. Hayatında kadın yoktur ne demek abi ya. ROFL! 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 16 yil once #4 genellikle kizlar tarafindan tekme yedikten sonra olusan erkek modeli TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ImmorTaLGoD ⭐ 17y 16 yil once #5 1900'lü yıllarda bir siyahın çıkarttığı şarkı. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe OP ⭐ 18y 16 yil once #6 Bana aşırı ters bir söz. Hayatında kadın yoktur ne demek abi ya. ROFL! 😁Ben kendi adıma konuşayım o "No woman" yerini bağlanmak olarak algılıyorum ^_^ Kadına bağlanmak yok;ağlamak yok ^^ 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #7 Bob Marley TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Caprice ⭐ 19y 16 yil once #8 Elizabeth'in devreye girdiği andır. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quattro ⭐ 19y 16 yil once #9 Geçmiş zamanlarda bir gün süpürge sapı gibi olmuş saçları ile dumanli ve loş bir ortamda ruhuma işlercesine dinlediğim en delikanli adam bob marly nin popiler parçası. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 16 yil once #10 Bob Marley`in bir şarkısı. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NoMoreLove ⭐ 18y 16 yil once #11 nml TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil