No Dc Client After Traffic Denendi Çalışıyor.
Link==> http://rapidshare.com/files/68107139/13 ... ntNOdc.rar
Test Sonuçları:-Resim Silinmiş.
kahvekeyfi kahvekeyfi
NOT:crimsondan Alıntıdır.
İyi Kasmalar extrabeer
>>>No Dc Client V1.131[Çalışıyor] <<<
· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Modların yanıtını bekliyoruz....
Modların yanıtını bekliyoruz....
Ne yanıtı Question İşte Test Sonucu Ortada
Çalışıyor, çok teşekkürler 😊
Önemli Deil Mr. Green
Önemli Deil Mr. Green
multiclient istiyorlar no dc client deil, niye yönlendiriyon milleti yalandan ...multi çalışmıyorki..no dc ile multiyi karıştırmayın yalnış yönlendirmeyin pls
temiz çalışıyor ve kullanıyorum gündüz girip thieflik gece tbotta
eyw
Önemli Deil Mr. Green
multiclient istiyorlar no dc client deil, niye yönlendiriyon milleti yalandan ...multi çalışmıyorki..no dc ile multiyi karıştırmayın yalnış yönlendirmeyin pls
Sen Körmüsün Başlık ta veya içeriginde MULTICLIENTMI yazıo mu Question
Okumayı bilmion bide Laf edion Twisted Evil
Önemli Deil Mr. Green
galiba sen korsun adamlar multı clıent ıstıyo sen bunun lınkını verıon bıraz mantık konustur ayrıca burası extraloob burda terbıyeli olucaksın sevgi saygı cercevesını bozmucaksın modlar su konuya el atsın ben guvenmedım bu arkadasa cok cıns konusuyor
Önemli Deil Mr. Green
galiba sen korsun adamlar multı clıent ıstıyo sen bunun lınkını verıon bıraz mantık konustur ayrıca burası extraloob burda terbıyeli olucaksın sevgi saygı cercevesını bozmucaksın modlar su konuya el atsın ben guvenmedım bu arkadasa cok cıns konusuyor
Kötü konuşmuyorum Exclamation Yanlışlıkla kendi konumu copy-paste yapmışım Arrow Kendi açtıgım konuyu vermişim linkte Mr. Green Arrow viewtopic.php?f=53&t=25571
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap