Icerige atla
Extraloob

>>>No Dc Client V1.131[Çalışıyor] <<<

· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme
11 Yanıt
D
Difficult ⭐ 19y
Modların yanıtını bekliyoruz....
_
_EvilAngel_ OP ⭐ 19y

Modların yanıtını bekliyoruz....

Ne yanıtı Question İşte Test Sonucu Ortada
L
Lyzard ⭐ 19y
Çalışıyor, çok teşekkürler 😊
_
_EvilAngel_ OP ⭐ 19y

Önemli Deil Mr. Green
M
murumxi ⭐ 19y

Önemli Deil Mr. Green

multiclient istiyorlar no dc client deil, niye yönlendiriyon milleti yalandan ...multi çalışmıyorki..no dc ile multiyi karıştırmayın yalnış yönlendirmeyin pls
C
CombatanT ⭐ 19y
temiz çalışıyor ve kullanıyorum gündüz girip thieflik gece tbotta
J
juanito05 ⭐ 19y
eyw
_
_EvilAngel_ OP ⭐ 19y

Önemli Deil Mr. Green

multiclient istiyorlar no dc client deil, niye yönlendiriyon milleti yalandan ...multi çalışmıyorki..no dc ile multiyi karıştırmayın yalnış yönlendirmeyin pls

Sen Körmüsün Başlık ta veya içeriginde MULTICLIENTMI yazıo mu Question

Okumayı bilmion bide Laf edion Twisted Evil
K
K_751 ⭐ 19y

Önemli Deil Mr. Green

galiba sen korsun adamlar multı clıent ıstıyo sen bunun lınkını verıon bıraz mantık konustur ayrıca burası extraloob burda terbıyeli olucaksın sevgi saygı cercevesını bozmucaksın modlar su konuya el atsın ben guvenmedım bu arkadasa cok cıns konusuyor
_
_EvilAngel_ OP ⭐ 19y

Önemli Deil Mr. Green

galiba sen korsun adamlar multı clıent ıstıyo sen bunun lınkını verıon bıraz mantık konustur ayrıca burası extraloob burda terbıyeli olucaksın sevgi saygı cercevesını bozmucaksın modlar su konuya el atsın ben guvenmedım bu arkadasa cok cıns konusuyor

Kötü konuşmuyorum Exclamation Yanlışlıkla kendi konumu copy-paste yapmışım Arrow Kendi açtıgım konuyu vermişim linkte Mr. Green Arrow viewtopic.php?f=53&t=25571

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: