Ya Yumı şunu bir zahmet anlatsan cok ii olcak ..Cünku cok yararlı bir program..Deilmi??????
No dc 1.31 Silkroad Modifier
· 45 Yanıt · 5.5K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
Yumi Yum.. Anlat yaa Mr. Green Nasıl Olur Ben Botluda Botsuzda Girsem DC yiyorum Evil or Very Mad
YA yumi bende olmadı şimdi ben programı yükledikten sonra çift tıkladım açtım sonra yükle seçeneği geldi benim silkroad d de d yi gösterdim kapandı o sonra botla clienti gösterip gene açtığımda girişte trafikten sonra dc verdi Idea
Masaustune cıkart client gelcek onu kopyala sro_client kopyala sro nun ıcıne at extraokk
Programı acıyosunuz yukle dıosunuz nereye yukledıyse oraya gıdıosunuz ıcınde sro_client war onu kopyalıyıp sro nun ıcıne atıyosunuz bukadar extraokk
bende karakter seçme ekranında masaüstüne atıyor
bi yardım edin ya of
Ozaman gene eskı clienti Kullan extraokk
modifier ile girince atıyo masaüstüne başka zmn atmıyo
sro nun içinde var dio ama deiştir desem de kopyalamıyor dio Question Exclamation
sro nun içinde var dio ama deiştir desem de kopyalamıyor dio Question Exclamation
Sakın Ha oyunda Olmıyasın extraokk Oyundan Çık Ole Dene Olmadı Reset at pcye extraokk
ok3..Her Şeyi Denıcem inş olur hmm
_
_EvilAngel_
⭐ 19y
2 Char Açma........ topiginde açmıstım aynını thx extraokk
W
wolwerinetr
⭐ 19y
supersın ya extraokk ne zamandır beklioduk saol
O
Old School
⭐ 19y
YA yumi bende olmadı şimdi ben programı yükledikten sonra çift tıkladım açtım sonra yükle seçeneği geldi benim silkroad d de d yi gösterdim kapandı o sonra botla clienti gösterip gene açtığımda girişte trafikten sonra dc verdi Idea
Masaustune cıkart client gelcek onu kopyala sro_client kopyala sro nun ıcıne at extraokk
Ha yumi yaşa be şöyle desene oldu şimdi Thx Laughing
modifier ile girince çar seçtiğim yerde masaüstüne atıyo mod help me pls extraokk
modifier ile girince çar seçtiğim yerde masaüstüne atıyo mod help me pls extraokk
dene sureklı ılk bendede attı sora duzeldı extraokk extraokk
kaç saattir deiyom ama hep atıyo
saol yumı yumı senın sayetle lvl aplıyoz ya şu botu sos sun düşürme gibi programları yoq mu acaba Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
saol.
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
2 Char Açma - Ücretsiz Botlar - Otomatik Giriş ve Çözümleri bölümüne taşıyorum.. Arrow
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap