Icerige atla
Extraloob

No dc 1.31 Silkroad Modifier

· 45 Yanıt · 5.5K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Ya Yumı şunu bir zahmet anlatsan cok ii olcak ..Cünku cok yararlı bir program..Deilmi??????
xcarkox
xcarkox ⭐ 19y
Yumi Yum.. Anlat yaa Mr. Green Nasıl Olur Ben Botluda Botsuzda Girsem DC yiyorum Evil or Very Mad
Y
YuMi__YuMi OP ⭐ 19y

YA yumi bende olmadı şimdi ben programı yükledikten sonra çift tıkladım açtım sonra yükle seçeneği geldi benim silkroad d de d yi gösterdim kapandı o sonra botla clienti gösterip gene açtığımda girişte trafikten sonra dc verdi Idea

Masaustune cıkart client gelcek onu kopyala sro_client kopyala sro nun ıcıne at extraokk
Y
YuMi__YuMi OP ⭐ 19y
Programı acıyosunuz yukle dıosunuz nereye yukledıyse oraya gıdıosunuz ıcınde sro_client war onu kopyalıyıp sro nun ıcıne atıyosunuz bukadar extraokk
X
xmaster15 ⭐ 19y
bende karakter seçme ekranında masaüstüne atıyor
X
xmaster15 ⭐ 19y
bi yardım edin ya of
Y
YuMi__YuMi OP ⭐ 19y
Ozaman gene eskı clienti Kullan extraokk
X
xmaster15 ⭐ 19y
modifier ile girince atıyo masaüstüne başka zmn atmıyo
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
sro nun içinde var dio ama deiştir desem de kopyalamıyor dio Question Exclamation
Y
YuMi__YuMi OP ⭐ 19y

sro nun içinde var dio ama deiştir desem de kopyalamıyor dio Question Exclamation

Sakın Ha oyunda Olmıyasın extraokk Oyundan Çık Ole Dene Olmadı Reset at pcye extraokk
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
ok3..Her Şeyi Denıcem inş olur hmm
_
2 Char Açma........ topiginde açmıstım aynını thx extraokk
W
supersın ya extraokk ne zamandır beklioduk saol
O
Old School ⭐ 19y

YA yumi bende olmadı şimdi ben programı yükledikten sonra çift tıkladım açtım sonra yükle seçeneği geldi benim silkroad d de d yi gösterdim kapandı o sonra botla clienti gösterip gene açtığımda girişte trafikten sonra dc verdi Idea

Masaustune cıkart client gelcek onu kopyala sro_client kopyala sro nun ıcıne at extraokk

Ha yumi yaşa be şöyle desene oldu şimdi Thx Laughing
X
xmaster15 ⭐ 19y
modifier ile girince çar seçtiğim yerde masaüstüne atıyo mod help me pls extraokk
Y
YuMi__YuMi OP ⭐ 19y

modifier ile girince çar seçtiğim yerde masaüstüne atıyo mod help me pls extraokk

dene sureklı ılk bendede attı sora duzeldı extraokk extraokk
X
xmaster15 ⭐ 19y
kaç saattir deiyom ama hep atıyo
Z
zoox ⭐ 19y
saol yumı yumı senın sayetle lvl aplıyoz ya şu botu sos sun düşürme gibi programları yoq mu acaba Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
J
juanito05 ⭐ 19y
saol.
L
2 Char Açma - Ücretsiz Botlar - Otomatik Giriş ve Çözümleri bölümüne taşıyorum.. Arrow

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: