uzun süreden beri ayrı kaldığım zeybekoglu nicki ve siteden geldiğimde girmeye çalıştım ama siteye girişiniz süresiz Banlanmıştır yazıyor.banlanma nedenine ise Banned yazıyo bunun sebebini acil öğrenebilirmiyim?her ne suçum varsa özür dilerim...- Resim Silinmiş.
niye banlandım siteden yetkili birisi bakabilirmi?
· 44 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
44 Yanıt
Sen ne hakla sitemiz yöneticilerine neden banlandım diye sorabiliyorsun ya :evil: Durduk yere kimse banlanmas
kimin neden banlandığını söylemek durumunda değiliz lakin süresiz banlandığına göre kesinlikle küfür etmişsindir 😉
Sitemizde Kimse Gereksiz Yere Banlanmaz
Banlanma Nedenlerinden Bazıları
Küfür
Reklam
Virüslü Dosya Sunmak
Saygısızlık Etmek
Tartışma Vb
Bunlardan Birini Yapmıssan Banlanmıssındır.
Yeni Üyeliginle Yep Yeni Bir Sayfa Aç
Küfür
Reklam
Virüslü Dosya Sunmak
Saygısızlık Etmek
Tartışma Vb
Sen ne hakla sitemiz yöneticilerine neden banlandım diye sorabiliyorsun ya :evil: Durduk yere kimse banlanmas
Cocuga kızmayan bak kocaman detaylı bilgi için site yöneticileriyle temesa geçiniz yazıyo çocukta geçmiş 🎅
Bu arada farz-ı misal kufuru eden, reklamı yapan vs vs banlanma sebebi olan herşeyi yapan Hesap mı yoksa hesabı kullanan kişi mi? Bu durumda hesap olarak görünüyor buda komik geliyor bana biraz... Sizinki biraz 8 de 8 suçla kaza yapmış birinin cezasını arabanın çekmesiyle doğru orantılı..
o zaman küfür ettiğimi kanıtlayın ben kimseye kötü söz söylemedim
aksini iddia eden buyursun!!!!!! site ahalisine uyarı asla hesabınıza internet kafede girmeyin
aksini iddia eden buyursun!!!!!! site ahalisine uyarı asla hesabınıza internet kafede girmeyin
banımın kaldırılmasını rica ediyorum
Game Designer
⭐ 19y
Burada kimse kimseyi boş yere banalamaz. :idea:
Hatanı sen bilmiyorsun. Hatırlayamıyor olabilirsin düşün belki aklına gelir.
yes.
Küfür
Reklam
Virüslü Dosya Sunmak
Saygısızlık Etmek
Tartışma Vb
Gereksiz yere banlanmadıgından eminmisin? [tek bu kişi için deil. sitenin genel geçmişi dahil]
Küfür
Reklam
Virüslü Dosya Sunmak
Saygısızlık Etmek
Tartışma Vb
😉 😉
Burada kimse kimseyi boş yere banalamaz. :idea:
Hatanı sen bilmiyorsun. Hatırlayamıyor olabilirsin düşün belki aklına gelir.
Belki sitenin veri tabanı değiştirilirken hesabı silinmiştir 😉
[F New]Solo Gitarist
Sebebi farklı bir hesaptan gelip başka bir sitenin reklamını yapmaktı sanırım.Ya da zararlı dosya göndermişti farklı hesap ile...
İş yorgunluğu ile yanlış hatırlıyor olabilirim.
Sebebi farklı bir hesaptan gelip başka bir sitenin reklamını yapmaktı sanırım.Ya da zararlı dosya göndermişti farklı hesap ile...
benmi hayır kesinlikle öyle bişey yapmadım 2 ay kadar bilgisayarım yoktu 3-4 kez internet cafede girdim sonra bidaha baktım banned yazıyo lütfen her ne yaptıysam özür dilerim...banımın kaldırılmasını yeniden rica ediyorum.
internet cafede çıkmamışsındır hesaptan orda senin yerine oturan palelerden biri yapmıştır eğer bişi yapmadım diyorsan ?!!!!!!!
Belki sitenin veri tabanı değiştirilirken hesabı silinmiştir ;)
Bu imkansız.
Bu arkadaşın mesajlarını inceledim ve bir olumsuzluk göremedim. Fakat 1 uyarısı varmış. Banlayan kişi bana olayı anlatırsa sevinirim.
saol Jİgsaw teşekkür ederim.. yeniden banımın kaldırılmasını rica ediyorum.
Ceza kurallarına uyulmamış sanırım, biraz bekle incelemelerden sonra banın kalkacaktır.Eğer sucsuzsan.
Ceza kurallarına uyulmamış sanırım, biraz bekle incelemelerden sonra banın kalkacaktır.Eğer sucsuzsan.
saol bekliyorum büyük bi heyecanla.
Alışırsın kardeş bende 1 kere yedim böyle ban durduk yere ,
Allahım verilen cevaba bak sanki karşısında vatan haini var
''Sen ne hakla sitemiz yöneticilerine neden banlandım diye sorabiliyorsun ya :evil: Durduk yere kimse banlanmas'' adam da onu soruyo zaten neden ?
Allahım verilen cevaba bak sanki karşısında vatan haini var
''Sen ne hakla sitemiz yöneticilerine neden banlandım diye sorabiliyorsun ya :evil: Durduk yere kimse banlanmas'' adam da onu soruyo zaten neden ?
saol bekliyorum büyük bi heyecanla.
banın kaldırıldı ?!!!!!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap