Icerige atla
Extraloob

..::nivlaM::.. Silkroad'la İlgili Her Şey [sp,farm,gap,stats

· 7 Yanıt · 6.0K görüntüleme
İ
İTEVLADI OP ⭐ 18y
Merhaba Arkadaşlar,

SroKing adlı botu internette incelerken mükemmel ötesi bi site buldum ve hemen paylaşmak istedim.>>Zaten işimiz bu!

>>>Sitemiz; ....::nivlaM::....

>>>Peki nedir bu siteyi bu kadar güzel kılan şeyler,

-İstediğiniz herhngi bir levelde Herhangi skill'leri açarsanız ne kadar sp gerektiğini hesaplıyor,

-Eğer belli bir levelde belli skilleri açmışsanız; o levelden daha yüksek bi levelde belirlediğiniz skill'lerin açılması için ne kadar sp gerektiğini hesaplıyor! >> Mesela; 30 lvl bowunuz var ve tüm skiller max, 50 level için ve tüm skillerin max olması için ne kadar sp gerektirdiğini hesaplıyor! >> Hemde Tek TıKLa!!!

-Tabletler hakkında tüm bilgiler var(gerekli çöpler falan)

-Hangi mobdan hangi çöpün çıktığı, levelini herşeyi gösteriyor,

-Herhangi Bir Silahın (32+3 Som Bow) Belirlediğiniz crit,attack rating,macigal,block derecelerindeki durumunu gösteriyor,

-Yukarıdaki Özellik aynı zamanda elbiseler içinde geçerli,herhangi bi elbisenin istediğiniz özelliklerde gösterilmesi,

-Gap derecesine göre yapılan farmlardan kazanılcak ortalama sp miktarları,

-Karaktere verilecek statların hesaplanması(str,int) gibi birçok özelliği var.

>> Ve En GÜzel Yanı Siteyi Açtığınızda Önünüze Bir Masaüstü Geliyor; bu .ok kolay bi kullanım sağlıyor, ve tüm hesaplama ve simülasyonları yapmak çocuk oyuncağı denecek kadar kolay...

Kesinlikle Her Build Ve Farmda Başvuracağınız Bir Rehber Niteliğinde Bir Site! 🎅
Buda anasayfadan bir SS:
- Resim Silinmiş.

ps:Ama EXL'in eline su dökemez!! 👍 👍
7 Yanıt
B
Beyzade ⭐ 18y
Bu Siteyi Bilmeyen Kalmadı ama Güsel Paylaşım Teşekkürler 😊
B
Beyzade ⭐ 18y
Bu Siteyi Bilmeyen Kalmadı ama Güsel Paylaşım Teşekkürler 😊
İ
İTEVLADI OP ⭐ 18y
Ben birçok Sro sitesinde görev yaptım 🕵️ pek görmedim, ayrıca tek cevap verincede anlayabiliyorum ☕
S
strean121 ⭐ 19y
Bu Siteyi Bilmeyen Kalmadı ama Güsel Paylaşım Teşekkürler :)

👍
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bu Siteyi Bilmeyen Kalmadı ama Güsel Paylaşım Teşekkürler :)

Bilmeyen olduğuna eminim! 😳
S
strean121 ⭐ 19y
Ben birçok Sro sitesinde görev yaptım 🕵️ pek görmedim, ayrıca tek cevap verincede anlayabiliyorum ☕

demekki görevin sadece ''başlığı küçültürmüsün arkadaşım'' veya ''konunun yeri burası değil'' demekmiş yoksa bilirdin...bazıları mod luğun bunlardan ibaret oldugunu sanıyor..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: