Icerige atla
Extraloob

Nişan,Düğün

· 12 Replies · 2.5K views
Rewind
Rewind OP Yönetici ⭐ 19y
Hayatımda bulunmak istemediğim 2 olaydır gereksiz stres ve sinir yapar.Birinin tutup dansa kaldırma korkusuda cabası ve tekrar zorla götürülüyorum
12 Replies
I
Intensify ⭐ 18y
Gereksiz bir sürü teyzenin yanaklarını felç edebileceği,akrabaların toplanmak için sebep olarak kullandıkları olaylardır 😜
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Severek bulunulduğunda rüya gibi gelen olaydır.
T
TanerUNER ⭐ 19y
halvet
M
Mirage ⭐ 19y
"Çocukları pistten uzaklaştıralım lütfen"
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Akrabalık bağlarının kuvvetlendiği iki olaydan biri.
Special thx to Flexi
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Küçükken anlam veremediğim etkinliklerdir. Şimdi hayalimdeki kişiyle bizimkini düşünürken bile mutlu oluyorum. bi dakka.. ben onun geçtiği her hayalde mutlu oluyorum
Rewind
Rewind OP Yönetici ⭐ 19y
Ve nişan daha ne kadar kötü olabilir derken gangam style çalmaya başladı çoluk çocuk genç yaşlı demeden herkes ortaya karışık bişeyler yaptı o anı gördükten sonra gözlerim karardı bir süre nefes alamadım sonra kuzenle beraber bastık kahkahayı
Y
Yukie ⭐ 19y
Damat tarafına gönderilecek büyük faturanın hizmetleridir. Borca olanlar daha çok ödemektedir.
En enteresan ücret talepleri burada belirir;
Abi fotoğraf makinesinin flaşı patlamaz,makas kesmez,davul tokmağı iyi vurmaz,arabanın kapısı açılmaz....vs (damatta para bitene kadar devam eder)
C
Güzel şeylerdir ya düğünler, nişanlar. Eşin dostunla eğlenirsin, gülersin. Halay çekersin, çiftetelli oynarsın , tulum oynarsın. Bütün sinirini stresini atarsın bu ortamda. Hele birde kır düğünü oldu mu tadından yenmez. Güzeldir bizim düğünlerimiz.
.NET
.NET ⭐ 19y
bi de bunun entel cinsi vardır pek yakında kuzenimin uygulayacağı türden. ortakoyde boğaz manzaralı gece kokteyl düğünüymus kendileri. Biri de demiyor ki bu insanlar nereye park edecekler!

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Windy
Windy ⭐ 19y
kendi akrabalarımın bile gitmiyorum,kendi düğünüme de gitmeyeceğim herhalde. bu tarz organizasyonları sevmiyorum.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: