Icerige atla
Extraloob

NinaRicci & nml TGM IN THE SECRET BATTLE

· 38 Yanıt · 5.5K görüntüleme
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y

Türk Oyun Sektörü Dünyaya Açılıyor

TGM(Trial Game Master) olarak göreve başladığım Secret Battle'da ilerlemeye son hızda devam ediyoruz.Gelişmiş web teknolojisi kullanılmış ve ileri düzeyde grafikler ile donatılmış Secret Battle;sizi sonsuz bir heyecana davet ediyor.

Siz de bu sürükleyici serüvene katılmak istiyorsanız tıklayınız.

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

SECRET BATTLE RESMİ WEB SİTESİ

Oyundan Görüntüler;

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.
38 Yanıt
A
augus ⭐ 16y
Woot çok hoş duruyor Hayırlısı.
C
Chrysler ⭐ 16y
Grafikler güzelmiş başlamak gerek
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y

Dediğim gibi kendi türü içerisinde en üst seviyede grafik yapısına sahip tek browser oyunu;Secret Battle'dır.Üstelik Türkçe ana dili ile Türk oyuncuların vazgeçilmezi oluyor.Şiddetle tavsiye ederim 😘
X
xcorelli ⭐ 18y
basladim bende xFactoria olarak bakalim bi 😜
C
hayırlısı olsun dostum 😉
C
Chrysler ⭐ 16y
Oyundayım artık : Maynard ^^
Y
Yabuzaa ⭐ 16y

Dediğim gibi kendi türü içerisinde en üst seviyede grafik yapısına sahip tek browser oyunu;Secret Battle'dır.Üstelik Türkçe ana dili ile Türk oyuncuların vazgeçilmezi oluyor.Şiddetle tavsiye ederim 😘

Browser oyunlar bagimlilik yapmiyor 😴
bknz : ogame
sadece heveslik en fazla 1 hafta 🤤
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hayırlı olsun nina güzel bir iş umarım devamını getirirsin 400bin kişilik ailemize bir oyun daha girmiş oldu ❤️
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Oyun ing olsa daha iyi olurmuş. 🤝
ps:Başarılar bro sana görevinde. 🍺
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Bende başladım bakalım. 😊

id: NoMoreLove
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
Hoş geldiniz =)
H
hatembaba ⭐ 19y
Bende başlıyorum
id: Hatembaba 😎
X
xcorelli ⭐ 18y
yok ya oyunu pek begenmedim 1 2 saat oynadim cok bayiyor insani.Bekle Bekle bekle 😊 Birde pvp sistemi kotu bi sen vuruyorsun bi o + olarak 4 cesit askerin olsa ne yapcaksin sasirirsin valla 😊
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bayramda baslıcam yazılı var su 2 qün ıd: CezaAlp olur büyük ihtimal
Yaralı style
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
yok ya oyunu pek begenmedim 1 2 saat oynadim cok bayiyor insani.Bekle Bekle bekle 😊 Birde pvp sistemi kotu bi sen vuruyorsun bi o + olarak 4 cesit askerin olsa ne yapcaksin sasirirsin valla :)

Boş tarafından düşünüyorsun.Diğer oyunlara bakar mısın onlar da savaş anını bile göstermiyor.Askerini yolluyorsun artık güçlüysen kazanıyorsun.Bunda nerede,ne yapacağını planlayabilirsin herşeyi yapabilirsin.
X
xcorelli ⭐ 18y
yok ya oyunu pek begenmedim 1 2 saat oynadim cok bayiyor insani.Bekle Bekle bekle 😊 Birde pvp sistemi kotu bi sen vuruyorsun bi o + olarak 4 cesit askerin olsa ne yapcaksin sasirirsin valla :)

Boş tarafından düşünüyorsun.Diğer oyunlara bakar mısın onlar da savaş anını bile göstermiyor.Askerini yolluyorsun artık güçlüysen kazanıyorsun.Bunda nerede,ne yapacağını planlayabilirsin herşeyi yapabilirsin.

sadece ben degil burdaki herkese sorabilirsin.Adamin yanina gidiyorsun vuramiyorsun o sana vuruyor sonra iyice adamin ustune tiklayamazsan sende vuramiyorsun ve yeniliyorsun.
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
Sırayla atak yapıyorsun,oyunun ıskalama özelliği var.Karakterin ıskalarsa doğal olarak kazanma şansın azalıyor ^^
C
Chrysler ⭐ 16y
Beni oyun sardı xFactaria ilk önce askerlerini aktarmalısın yoksa hep kaybedersin ^^
+ Ninna haritada kenarına bak cok yakınım sana 😜 ve Şavaş açtım yanımdakine 8 saat dedi 😱
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
Evet savaş süresi 8 saat.
Bana mı saldıracaksın 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: