Icerige atla
Extraloob

Nina'dan Herkese İmza ^_~

· 28 Yanıt · 4.1K görüntüleme
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y

Buda Sürpriz :
Spoiler

ps: Üzerlerine Nick'inizi Yazın Tamamdır ^^

Saygılarımla,
NR 😎

28 Yanıt
K
Kriptex ⭐ 17y
Simdi yine bize gelicekler ; su imzaya ismimi yazar misin diye 😆
E
EviLQin ⭐ 19y
23. ye l_Nitr0_l yazarmısın 😁 😜

Güzel çalısmalar...
I
Eline sağlık bro.Çok iyi gidiyorsun.Programcılık bilgin ileri seviyede , Ps bilginde artarsa..
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
@ImmorTaLGoD

Çok Sağol Bro , Oda Olacak Dersleri Uygulamaya Çalışıyorum Hafiften neyin ne olduğunu kavramaya başladım sağdan soldan yardım da aldım mı çok olmaz sökerim bu PS'yi 😎
_
2. ye ismimi yazabilir misin ps yok bende paintlede iyi olmaz xD
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
buyur :

E
EliteTurk ⭐ 18y
Mükemmel işler çıkartmışsın bro,banada anime karakterli bir imza yapabilirmisin yoksa istediğimizin üstüne imzamı yazıyorsun? Yapıcaksan boyutu alttaki kadar büyük olursa sevinirim,LEGEND MASTER yazıcak anime karakteri benim avatarımdaki kediye benzer bişey olursa güzel olucaktır.alttaki imza ya LEGEND MASTER yazarsanda olabilir şuanki imzadaki yazan gibi.. ❤️ 😘

Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
imza istek topiğine döndü vallaha hemen yapıyorum ^^
E
EliteTurk ⭐ 18y
imza istek topiğine döndü vallaha hemen yapıyorum ^^

Bu açığıda sen kapat kuzum millet Forum da çıplak dolaşır gibi imzasız dolaşıyo banada deyişim vakti geldiğini düşünüyorum bi tanesin. ❤️ 😘
_
buyur :

Ellerine saglık şu imzayı nasıl ortalıyoz bir türlü yapamadım xD

Ps:sanada zahmet veriyoz ama 🎭
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
düzenleme yerinde yukarıda center butonu var.düzenlemen bitince CTRL + A tuşuna bas hemen ardından Center butonuna bas.tamamdır 😘

ps : sizleri mutlu görünce ben de mutlu oluyorum ❤️
E
EliteTurk ⭐ 18y
düzenleme yerinde yukarıda center butonu var.düzenlemen bitince CTRL + A tuşuna bas hemen ardından Center butonuna bas.tamamdır 😘

ps : sizleri mutlu görünce ben de mutlu oluyorum ❤️

İmzamı acele yapma bro yaratıcılığını konuştur derim nede olsa bu topic altında ilk özel imza istiyen kişiyim bellimi olur benden sonra devamı gelir belki ayağım uğurludur.. ❤️ 😘
_
Çok güzel oldu.Tekrar teşekkür ederim.
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
ben teşekkür ederim memnun kaldıysan sorun yok 😘

ps: wuu imzalarda ismimi göreceğimi hiç tahmin etmezdim çok mutlu oldum şimdi ❤️ 😘
S
Sehnsucht ⭐ 18y
en sondakini ben aldım 😄
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bro elini verip kolunu kaptırma sonra. ^_^
Q
Quater ⭐ 18y
İmza topicki neden kapalı bi imza isteyelim 🎅
J
Josephine ⭐ 17y
Başarılar ❤️ 😘
Nina Ricci
Nina Ricci OP ⭐ 17y
lütfen isteklerinizi diğer topicden yapınız.burayla ilgilendiğim için kilitledim orayı şimdi açıyorum ve bu topicden uzuyorum.

ps: legend pek hoş olmadı şimdi heyecan yaptım birden kedili birşeyler aradım fakat en uygunu buydu.biraz transp.azalttım yeşillik verdim arkaplana uygun olsun diye ama tam olmadı galiba bir kusur , istek varsa hemen düzeltirim 🍿

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: