Icerige atla
Extraloob

nie bunların sp bu kdr çok

· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme
M
Misproject OP ⭐ 19y
adamlarda 7m sp war bizde 500-600k sp li çar anca var bunlarda sp filan çok mu geliyo
- Resim Silinmiş.
14 Yanıt
A
Aleral ⭐ 18y
Ksro ile ilgili gördüğüm her resimde sp ler almış başını gidiyo ya herkes çok fazla farm yapıyor yada parayla sp kastırıyorlar yada sp satın alıyorlar (bu biraz saçma oldu :P) gerçek nedenini merak ediyorum bende
M
Misproject OP ⭐ 19y
2-3m olurda 7m ne demek yawxD
S
SilenTT ⭐ 19y
bence 90+ lvller o kdr zor ki sp kasmaya bol vakit oluyo 😄 bide %200 sp ticket filan olabilir :S
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Benim mantığıma göre geriye dönelim Silkroad'da ilk char kastığımız zaman 5-10 arası sp ile skill açardık level ilerledikçe spmiktarı arttı ama levele göre bu resimde görüldüğü üzere 100 lvl normal bence bilmem açıklayıcı oldu mu 😜
T
Turkw0rm ⭐ 19y
SP Bug ciktida bizmi bilmiyoz acaba 😊
D
drotalion ⭐ 19y
adam lvl 100 olmuş, 107 mobla kasıyor 😄

7M bence az bile ... 😄
T
ThePaiNnN ⭐ 18y
bence o lvl da zaten bi yaratık kessen bile %00.01 gelicek adam zekilik yapmış farm kasmış o lvlda sp farm yapsan bile aynı geliceği için ha yapmışsınn ha yapmamışsın aynı exp i alıcaksın ... bu durumda yapmak daha yararlı olur die düşünüyorum ama siz ne düşünüosunuz bilemem
A
asdfasdf ⭐ 19y
bunlarda da acayıp bir premium var bizde yok ondan bence 24 saat ticket gibi bişi vardır düşünüyorum
👍 bide bu unique 107 lv olan roc
A
Aleral ⭐ 18y
bence o lvl da zaten bi yaratık kessen bile %00.01 gelicek adam zekilik yapmış farm kasmış o lvlda sp farm yapsan bile aynı geliceği için ha yapmışsınn ha yapmamışsın aynı exp i alıcaksın ... bu durumda yapmak daha yararlı olur die düşünüyorum ama siz ne düşünüosunuz bilemem

yanlış düşünüyorsun gelen exp 00.01 den az olamazmı
D
Downfall ⭐ 19y
o 107 lv lik mob dediğin unique, roc. eski sro playerlar roc eventten bilirler.. xianda..
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

yanlış düşünüyorsun gelen exp 00.01 den az olamazmı

olur 😄
A
Aleral ⭐ 18y
Ben de onu diyorum ya mesela 80 lvl bir adama 7 mob dan 00.01 gelir 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: