adamlarda 7m sp war bizde 500-600k sp li çar anca var bunlarda sp filan çok mu geliyo
- Resim Silinmiş.
nie bunların sp bu kdr çok
· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Ksro ile ilgili gördüğüm her resimde sp ler almış başını gidiyo ya herkes çok fazla farm yapıyor yada parayla sp kastırıyorlar yada sp satın alıyorlar (bu biraz saçma oldu :P) gerçek nedenini merak ediyorum bende
2-3m olurda 7m ne demek yawxD
bence 90+ lvller o kdr zor ki sp kasmaya bol vakit oluyo 😄 bide %200 sp ticket filan olabilir :S
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Benim mantığıma göre geriye dönelim Silkroad'da ilk char kastığımız zaman 5-10 arası sp ile skill açardık level ilerledikçe spmiktarı arttı ama levele göre bu resimde görüldüğü üzere 100 lvl normal bence bilmem açıklayıcı oldu mu 😜
SP Bug ciktida bizmi bilmiyoz acaba 😊
adam lvl 100 olmuş, 107 mobla kasıyor 😄
7M bence az bile ... 😄
7M bence az bile ... 😄
bence o lvl da zaten bi yaratık kessen bile %00.01 gelicek adam zekilik yapmış farm kasmış o lvlda sp farm yapsan bile aynı geliceği için ha yapmışsınn ha yapmamışsın aynı exp i alıcaksın ... bu durumda yapmak daha yararlı olur die düşünüyorum ama siz ne düşünüosunuz bilemem
bunlarda da acayıp bir premium var bizde yok ondan bence 24 saat ticket gibi bişi vardır düşünüyorum
👍 bide bu unique 107 lv olan roc
👍 bide bu unique 107 lv olan roc
bence o lvl da zaten bi yaratık kessen bile %00.01 gelicek adam zekilik yapmış farm kasmış o lvlda sp farm yapsan bile aynı geliceği için ha yapmışsınn ha yapmamışsın aynı exp i alıcaksın ... bu durumda yapmak daha yararlı olur die düşünüyorum ama siz ne düşünüosunuz bilemem
yanlış düşünüyorsun gelen exp 00.01 den az olamazmı
o 107 lv lik mob dediğin unique, roc. eski sro playerlar roc eventten bilirler.. xianda..
yanlış düşünüyorsun gelen exp 00.01 den az olamazmı
olur 😄
Ben de onu diyorum ya mesela 80 lvl bir adama 7 mob dan 00.01 gelir 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap